Újabb borzalmas felvételek: már Bécsben, Berlinben és Madridban is az arab terroristák gyilkosságsorozatát ünneplik a migránsok - videók

demonstration TOPSHOTS Horizontal
Demonstrators in support of Palestinians wave Palestinian flags during a protest in Toronto, Ontario, Canada, on October 9, 2023. Israel imposed a total siege on the Gaza Strip Monday and cut off the water supply as it kept bombing targets in the crowded Palestinian enclave in response to the Hamas surprise assault it has likened to the 9/11 attacks. Reeling from the Islamist group's unprecedented ground, air and sea attacks, Israel has counted more than 700 dead and launched a withering barrage of strikes on Gaza that have raised the death toll there to 560 people. (Photo by Cole BURSTON / AFP)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban az arab terroristákat ünnepelték a migránsok és szélsőbaloldali tüntetők Európa, Ausztrália és Észak-Amerika-szerte. Több száz ember vonult utcára Berlinben, Párizsban, Madridban, Bécsben és Londonban is. Palesztin zászlókat lengettek és azt skandálták: Allahu Akhbar, vagyis Allah a leghatalmasabb. Az iszlamista jelszót kiabáltak azok az arab terroristák is, akik szombat reggel lerohanták Izraelt és közel 1000 embert gyilkoltak meg.
Vágólapra másolva!

A Hamász arab terrorszervezet múlt szombati támadását követően számos nyugat-európai, kanadai, amerikai, illetve ausztrál városban álltak ki a terroristák mellett az ott élő nagyrészt migránsok.

Kanadában is a Hamász terroristáit éltették a Közel-Keletről érkezett bevándorlók Forrás: AFP/Cole Burston

Londonban hatalmas tömeg demonstrált az arab terroristák mellett.

@upsanddownsoflifes#freepalestine#fyp#فلسطين_لبنان_سوريا_اليمن_مورتانيا#prophetmuhammad#palastine #muslima#uk#freedom#1m#فلسطين♬ original sound - Ups and Downs of life

Washingtonban összetűzés alakult ki az Izrael-szimpatizánsok és az arab terroristák támogatói között.

Hamburgban is több ezren álltak ki a terroristák mellett.

@mi_highlight Eine Kundgebung organisiert von @Muslim Interaktiv bzgl. den Quranverbrennungen. #islam#deutschland#musliminteraktiv#viral♬ Originalton - Clips von Muslim Interaktiv

Bécsben a Stephansdom mellett tartottak hatalmas demonstrációt a Hamász-terror támogatói.

@peter_pcolinsky#wien #stephanplatz#palestine #tiktokpalestine#israel #israeiltiktok#war#warzone#hamas#europa ♬ původní zvuk - Peter Pcolinsky

Ausztráliában már vizsgálódnak a hatóságok

skandálták az arab terroristák mellett kiálló tüntetők Sydneyben. Az X közösségi oldalra feltöltött videó tanúsága szerint az ausztrál fővárosban több száz fős tömeg gyűlt össze, akik antiszemita rigmusokat kiabáltak.

Anthony Albanese ausztrál miniszterelnök kedden rettenetesnek minősítette az eseményeket. „Mi toleráns multikulturális ország vagyunk. Megértem, hogy az embereket mélyen érintik a Közel-Keleten történtek, de itt, Ausztráliában a politikai diskurzusokat tisztelettel kell kezelnünk." – mondta a miniszterelnök. A hatóságok vizsgálják a felvételt, hogy megállapítsák történt-e bűncselekmény – közölte az új-dél-wales-i rendőrség keddi sajtótájékoztatóján.

Így „ünnepeltek” Kanadában

Párizsban is ünnepelték a terroristák akcióját.

Torontóban is az arab terroristák mellett demonstráltak.

Madridban is a terroristákat éltették hétfő este.

Egy görög menekülttáborban ugyancsak a Hamász támadását ünnepelték az illegális migránsok.

Múlt szombaton rég látott intenzitású támadás érte Izraelt a kora reggeli órákban. A Gázai-övezet irányából a Hamász arab terrorszervezet ezernyi rakétát lőtt ki Izrael irányába, több közülük a zsidó állam nagyvárosainak közelébe is eljutott. Az eddigi adatok alapján több mint 900-an haltak meg a palesztin terrorakcióban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről