Holtan találtak egy párt egy pezsgőfürdőben Szlovákiában

Vágólapra másolva!
Egy férfi és egy nő holttestét találták meg egy jakuzziban múlt héten pénteken a szlovákai Gápelen. Mint kiderült, áramütés okozta a halálukat.
Vágólapra másolva!

Az egyik szomszéd még látta a párt múlt héten csütörtökön, amikor hazaértek. Éjszaka állítólag semmi gyanús nem történt.

 Másnap reggel azonban holtan találták az 51 éves nőt és az 58 éves férfit a pezsgőfürdőben - számolt be róla a Paraméter

A boncolási jelentés szerint áramütés végzett velük. 

A rendőrök már a helyszínelés során erre gyanakodtak. 

Halálokozás ügyében indítottak eljárást.

Nemrég Kolozsvár Szopor lakónegyedében egy háromtagú családot holtan találtak az udvarukban lévő felfújható medence közelében.

A szomszéd hívta a rendőrséget, miután egyiküket sem érte el telefonon, és átment hozzájuk. 

A rendőrök a három áldozatot fürdőruhában, élettelenül találták a medence mellett. Egyelőre úgy tűnik, hogy áramütés érte őket. Egy, a helyszínen tartózkodó villanyszerelő szerint az udvaron számos elektromos vezeték és villanykörte volt. 

Az elektromos panelből két elektromos vezeték futott át a medence felett, valószínűleg az egyik elszakadt, ez okozta a tragédiát.

Az áldozat egy 42 éves férfi, és a szülei, feltehetőleg éppen pihentek a medence mellett. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor történt a tragédia, mert a ház egy erdős részen van, a szomszédok messze laknak tőlük. 

A rendőrség nyomoz az ügyben. 

Két ember meghalt, hárman megsérültek Ráckevén, akiket áramütés ért egy gyümölcsösben. 

Egy 44 és egy 47 éves férfi a helyszínen meghalt, két nőt súlyos sérüléssel vittek kórházba, egy könnyebben sérült férfit a helyszínen elláttak.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. Később kiderült, egy fideszes képviselő is az áldozatok között volt. 

Ahogy az Origo is korábban már beszámolt róla, egy hotel medencéjében ért áramütés két embert Mexikóban. Arról is írtunk, hogy egy tini egy meghökkentő videót akart készíteni és szénné égette a saját péniszét. Májusban egy halálos balesetről adtunk hírt: megrázta az áram a férfit a berettyóújfalui építkezésen, és a halálba zuhant.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről