Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Lezuhant egy kisrepülőgép New York közelében, többen meghaltak

Vágólapra másolva!
Lezuhant egy repülőgép New York állam északi részén, a Lake Cecil Road közelében, Masonville-ben.
Vágólapra másolva!

A gép a New York állambeli Oneonta állambeli Alfred S. Nader regionális repülőtérről indult, és Nyugat-Virginiába tartott, hogy ott üzemanyagot tankoljon, de út közben lezuhant. A gépen egy héttagú család utazott. A kisrepülő egy vidéki erdős területen zuhant le - írja a WALB News.

Öt ember, köztük két gyerek meghalt. 

A célállomás a georgiai Atlanta állambeli Cobb County nemzetközi repülőtér volt. Az ABC szerint a baleset vasárnap délután történt. 

Drónok, terepjárók és helikopterek segítségével keresték a távoli becsapódási helyet, Masonville közelében, amely körülbelül 125 mérföldre (200 kilométerre) északnyugatra található New York városától.

A gépen 10 és 76 év közötti grúz állampolgárok utaztak,

akik egy baseball meccsre utaztak a New York állambeli Cooperstownban, majd visszaindultak Atlantába, de ekkor megtörtént a szerencsétlenség. A baleset okát még vizsgálják. 

Az Egyesült Államokban elég gyakoriak a kisrepülőgép balesetek. Márciusban Tennessee államban zuhant le egy kisrepülőgép, miután kényszerleszállást próbált meg végrehajtani egy autópálya közelében. Több ember meghalt. Májusban szintén Tennessee államban, Franklin közelében zuhant le egy kisgép, ekkor hárman haltak meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről