Tömegkarambol történt Fél községben, többen súlyosan megsérültek

Vágólapra másolva!
Nem akart megállni egy autós a rendőröknek Pozsonypüspökin vasárnap reggel kilenc órakor. Az illető ezután egy szörnyű balesetet okozott, két autónak ment neki, összesen kilencen sérültek meg. Ekkor is tovább hajtott, a rendőröknek végül sikerült elkapniuk. Ő járt a legrosszabbul: olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Vágólapra másolva!

Három autó karambolozott Fél községben vasárnap reggel 9 órakor, a vétkes sofőrt Pozsonypüspökitől üldözték a rendőrök - írja a Paraméter. Az illető a baleset előtt nem állt meg a rendőröknek, egészen Fél községig ment, szemtanúk elmondása szerint legalább 100 kilométer/órás sebességgel. 

Két autónak ment nekik, a szerencsétlenségben összesen kilencen sérültek meg. 

Öt rohamkocsit és egy mentőhelikoptert vezényeltek ki a helyszínre. A 49 éves, vétkes sofőr járt a legrosszabbul, súlyos koponyasérüléssel szállították kórházba. 

Rajta kívül egy 52 éves férfi politraumás sérülést szenvedett, egy 46 éves nő testének több része megsérült. 

Egy fiatal nő fejsérüléseket szenvedett, egy 25 éves férfit mellkasi, egy 48 éveset pedig ágyék, comb- és lábszár sérülés miatt kellett kórházba vinni. Egy, a közelben lakó nő azt mondta, hogy hatalmas robajt hallottak odakintről, majd megláttak egy motort, ami valószínűleg az egyik autóból szakadt ki. 

A rendőrök a menekülő autós járművében fehér kristályos anyagot tartalmazó zacskókat találtak, mint kiderült, a jogosítványát már korábban bevonták.

Ahogyan arról az Origo már korábban beszámolt, vonat és autó ütközött össze hétfőn hajnalban Bihar megyében Romániában. A vonat az ütközés során elsodorta az autót, a kocsiban tartózkodó két ember azonnal meghalt. A katasztrófavédelem július 15-én közölte, hogy 

egymásba hajtott két kocsi Budapest XI. kerületében,

 a Karinthy Frigyes és a Budafoki út kereszteződésében. Vasárnap délután pedig egy autó árokba hajtott, felborult, majd a tetején állt meg a 117-es úton, Kesztölc és Esztergom-kertváros között. Az autóban ketten tartózkodtak, egyiküket az esztergomi hivatásos tűzoltók és a mentőszolgálat munkatársai közösen emelték ki a roncsból. 

Budapest XI. kerületében a Bocskai úton mentőautó és személygépkocsi ütközött szintén vasárnap délután, a mentő a balesetben az oldalára borult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete. A baleset a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Nagyszőlős utca Bocskai út és Kosztolányi Dezső tér közti szakaszán történt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről