A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az amerikai súlylökő, Raven Saunders már egy ideje különféle maszkokban lép a dobókörbe, de a Tokióban ezüstérmes hölgy most mindenkit meglepett, ugyanis semmi nem látszódott az arcából a párizsi olimpián.

Raven Saunders  eddig is szerette a feltűnést, de Párizsban még a szokásosnál is extrémebb külsővel érkezett. Saunders jó ideje mindig valamilyen maszkban versenyez, volt már Hulk is, de most a szokásosnál is érdekesebben nézett ki. A haja zöldre és lilára volt festve s olyan maszk volt rajta, ami csak a szemét nem takarta, azon meg napszemüveg volt.

2022 USATF Outdoor Championships
2021-ben ebben a maszkban versenyzett
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2022 Getty Images

Saunders elárulta, hogy a maszk leginkább arra szolgál, hogy saját magát ösztönözze és folyamatosan tűzben tartsa a verseny során. Saunders a hetedik helyen végzett a selejtezőben, ahol tehát fekete maszkban szerepelt, de korábban többször volt Hulk-maszkja is. Ezzel kapcsolatban elmondta, korábban nem tudta, mikor jön ki belőle a másik énje, a Hulk, amely a legjobban tud küzdeni a versenyeken, de ma már ezt jól tudja szabályozni. Saunders fontosnk tartja a mentális egészséget, amivel korábban neki s gondja volt, ezért ezekkel a maszkokkal a mentális egészség fontosságára is szeretné felhívni a figyelmet.

Ebben a maszkban versenyzett Párizsban Saunders:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!