Titokzatos tárgy zuhant le az égből Lengyelországban

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Gyanús szerkezet zuhant le az égből a lengyelországi Olsztyn közelében az éjszaka. A hatóságok egész éjjel a helyszínen vizsgálódtak, egyelőre nincs hivatalos információ arra vonatkozóan, hogy miről lehet szó. A lakosságot igyekeznek megnyugtatni azzal, hogy ártalmatlan meteorológiai ballon zuhant le, de csak nagyon lassan, és kevés információt osztanak meg az esetről.
Vágólapra másolva!

Egész éjjel folyt a helyszínelés a lengyelországi Olsztyn közelében, ahol egy eddig azonosítatlan tárgy zuhant le. Jacek Wilczewski, az olsztyni rendőrség sajtószóvivője a PAP hírügynökségnek a reggeli órákban megerősítette: még nem világos, pontosan milyen tárgyról lehet szó.

Az „objektumot” erdőőrök találták meg Orzechównál. A zuhanást senki nem látta, így szemtanúktól sem kapható információ arról, hogyan néz ki a tárgy. Wilczewski a sajtónak elismerte, hogy a megtalált tárgy egy meteorológiai ballon is lehet, ám leszögezte, hogy csak akkor lehet majd biztosat mondani, ha már megvizsgálták.

A sajtószóvivő nem szerette volna kommentálni azt az értesülést, hogy a szerkezethez egy cirill (orosz vagy ukrán) betűkkel feliratozott dobozt csatoltak. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!