Vágólapra másolva!
Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje pénteken Pennsylvaniában járt egy kampánygyűlésen, amelyen részt vett többek között Fivio Foreign rapper, valamint Anuel AA és Justin Quiles latin-amerikai előadók is, akikben egy valami volt közös: mindannyian a korábbi elnök mellett voksolásra biztatták a követőiket.
Vágólapra másolva!

Amíg Fivio Foreign a tömegben ült, addig a két Puerto Ricó-i sztár, Anuel AA és Justin Quiles a színpadra is felmentek a republikánus elnökjelölt mellé. A Breitbart beszámolója szerint őket az elnökjelölt "két csodálatos puerto ricói zenei legendaként” mutatta be a közönségnek. 

Hozzátette: 

Minden Puerto Ricó-i Trumpra fog szavazni”.

Miután Anuel és Quiles felmentek a pódiumra majd kezet ráztak Trumppal, Anuel közölte, hogy országa sok mindenen kellett keresztülmennie mióta Trump távozott hivatalából, azóta pedig Joe Biden csak ígérgetett nekik. 

Mindannyian tudjuk: a legjobb elnök, akit a világ látott, akit ez az ország valaha látott, az ő neve Trump elnök”.

- hangsúlyozta az előadó. Majd felszólította a Puerto Ricó-i lakosokat, hogy egységesen szavazzanak le a republikánusok elnökjelöltjére. 

Személyesen beszéltem vele, segíteni akar Puerto Ricónak, hogy országként növekedjen és sikeres legyen. Továbbra is segíteni akarja a latinokat az USA-ban. Folytassuk a dolgokat a helyes úton, és tegyük újra naggyá Amerikát”.

- tett hozzá Anuel AA akinek az Instagram oldalát több mint 38 millióan követik. 

Ezután Justin Quiles - akinek a legfrissebb videoklipje a Youtube csatornáján már közel 2 milliós megtekintésnél tart -  is a pódiumra lépett, aki elmondta, hogy azért kedveli Trumpot, mert őt nem tartja egy bábnak. 

Támogatom önt, mert úgy érzem, hogy ön a legőszintébb elnök, akit valaha is kaptunk.”

- mondta. 

Nem ők az első olyan rapperek és előadók, akik Donald Trump melletti szavazásra buzdítanak. Korábban már Kodak Black, Waka Flocka Flame,  50 Cent, Azealia Banks, Chief Keef és Lil Pump is erre kérte a követőit. 

Legutóbb Amber Rose modell és színésznő volt az, aki a republikánusok egyik kampányrendezvényen személyesen is megjelent és támogatta Donald Trumpot Milwaukee-ban. Beszédjében emlékeztetett, hogy a demokraták és a baloldali média hazudott az amerikai népnek a volt elnökről.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!