Megműtötték Szacsvay Lászlót, nyolc lyukat fúrtak a hasába

Vágólapra másolva!
A nemzet színésze idén nem igazán élvezte a nyarat. Meg kellett műteni, azóta otthonában gyógyul.
Vágólapra másolva!

„Nem akarok köntörfalazni: iszonyatosan meleg, igencsak szenvedős és izzadságszagú volt az idei nyár. De legalább nem volt eseménytelen: átestem egy kisebb műtéten, éppen abból lábadozom. Nyolc lyukat fúrtak a hasamba. Időnként egyes mozdulatoknál még érzek fájdalmat, de napról napra jobban vagyok” – mondta a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Katona József Színház alapító tagja. 

„77 éves leszek, bízom benne, hogy élek még egy pár napot. Egyébként a beavatkozás hamar megvolt, szerencsére csak egy napot töltöttem a kórházban. Reggel nyolcra bementem, elaltattak, majd délután négykor felkeltem. Megtaláltam a dohányzót, cigarettáztam egy kicsit, aztán visszafeküdtem aludni” – idézte Szacsvay Lászlót a Ripost.

Szacsvay László egy napot töltött a kórházban

A 76 éves művész meglehetősen könnyedén kezeli a történteket, és a részletekről is beszámolt. „Hajnalban a legmélyebb álmomból keltett fel egy nagydarab fickó, hogy arrébb tolná az ágyamat, mert a szobatársamat csak így tudják kivinni. Azt hittem, még álmodom, és valami nagyon vicces vígjátékot forgatunk.” 

Amikor viszont észhez tértem, majd’ összecsináltam magam!

Ott állt szemben egy nagydarab pasas, a műtős nejlonbugyival a fején! Mondjuk, legalább kedves hangja volt. A szürreális éjszakát követően reggel felkeltettek, hogy hazamehetek. Eredetileg úgy készültem, hogy maradnom kell négy napig, de a jó hír hallatán azonnal összecsomagoltam” – mesélte a színész, aki tavaly veszítette el a feleségét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!