Hagyta meghalni a bőröndbe zárt barátját egy nő

Vágólapra másolva!
A bíróság bűnösnek találta a floridai bőröndös gyilkost. A nő egy bőröndbe zárta barátját és hagyta meghalni, végül a telefonján maradt bizonyítékok buktatták le.
Vágólapra másolva!

Az esküdtszék bűnösnek találta gyilkosság vádjában azt a nőt, aki bezárta egy bőröndbe a barátját és hagyta meghalni. Sarah Boone-t négy évvel ezelőtt tartóztatták le Jorge Torres halála miatt és péntek este, egy 90 perces tanácskozás után az esküdtszék meghozta ellene az ítéletet. Annak ellenére, hogy a tárgyalás során 

végig ártatlannak vallotta magát, a 47 éves floridai nőt másodfokon elítélték gyilkosságért. 

Boone először azt mondta az Orange megyei seriff hivatal nyomozóinak, hogy ő és Torres bújócskát játszottak 2020. február 23-án közös otthonukban. Azt gondolták, hogy vicces lenne, ha Torres bemászna egy bőröndbe. A nő azt állította, hogy ezután lefeküdt aludni, feltételezve, hogy barátja egyedül is ki tud jönni a bőröndből - áll a letartóztatási jegyzőkönyvben. 

Másnap reggel, amikor felébredt, eszébe jutott, hogy a férfi a bőröndben van. Amikor kinyitotta a bőrönd cipzárját, akkor látta, hogy a férfi meghalt. 

A nyomozók azonban olyan videókat találtak a nő mobiltelefonján, amelyeken Torres a bőröndből azt kiabálja, hogy nem kap levegőt, és többször Boone nevét kiabálta, a letartóztatási jelentés szerint. A tárgyaláson Boone azt vallotta, hogy Torres korábban többször erőszakos volt és, hogy önvédelemből cselekedett, amikor nem engedte ki a bőröndből a férfit.

Igen, ezt csinálod, amikor fojtogatsz. Ó, ezt érzem, amikor megcsalsz engem.

A boncolás során kiderült, hogy Torres hátán és nyakán karmolásnyomok voltak, valamint zúzódások a vállán, a koponyáján és a homlokán, amelyek tompa tárgy okozta traumára utalnak - írja a Mirror.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy szülei segítettek egy nőnek a férje meggyilkolásában. Kitakarították a hálószobát, ahol a gyilkosság történt. Amint arról korábban írtunk, egy 15 éves fiút gyilkossággal vádoltak meg csütörtökön. A fiú szüleit és három testvérét lőtte le otthonukban - derül ki a bírósági dokumentumokból. Floridában egy 17 éves fiú pedig halálra késelte édesanyját, majd tettét megpróbálta balesetnek beállítani. Egy évvel korábban a kamasz a saját apját lőtte le. A helyi seriff egyenesen "pszichopatának" nevezte a fiút, aki sem könyörületet, sem megbánást nem mutat, és aki valószínűsíthetően egy 20 cm pengehosszúságú késsel kétszer nyakon szúrta a nőt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!