Újranyitja kapuit a világhírű manhattani Vessel-építmény

Vágólapra másolva!
A Manhattanben található híres Vessel-építmány - a turisták körében népszerű méhsejt - szerű helyszín - újra megnyitja kapuit. Az épület akkor zárt be, miután 2021-ben több öngyilkosságot is elkövettek itt. Az építményre most új biztonsági elemeket szereltek fel.
Vágólapra másolva!

A 46 méter magas építmény 2019-ben nyílt meg a Hudson Yards fejlesztés központi elemeként a manhattani West Side-on. A cikcakkos lépcsőkkel ellátott, megmászható építmény turisták tömegeit vonzotta, de 2021-ben bezárták a nagyközönség előtt, miután több ember leugrott az épületről.

A Hudson Yardsot birtokló Related Companies vasárnap megerősítette, hogy 

a Vessel hétfőn újra megnyitja kapuit, és egyes részeire padlótól a mennyezetig érő acélhálós korlátokat szereltek fel. 

Csak a hálóval ellátott felső szint szakaszai nyílnak meg újra, a legfelső szint zárva marad. Jegyek váltása szükséges.

„Nem telik el úgy nap, hogy ne sétálnának oda a látogatók a személyzetünkhöz, hogy megkérdezzék, hol tudnak jegyet venni, és mikor nyílik meg újra” - mondta Jeff T. Blau, a Related vezérigazgatója egy nyilatkozatban - 

ez az érdeklődés nem csökkent a zárva tartás ideje alatt sem, és örömmel várjuk a vendégeket a világ minden tájáról, hogy a Vesselbe további biztonsági intézkedéseket követően visszatérjenek 

- tette hozzá.

Legutóbb az Origo arról is beszámolt, műszaki okok miatt a Grand Canyon hotelei nem fogadtak turistákat. Ezt megelőzően arról is hírt adtunk, hogy három év után újra kinyitott a Grand Canyon egyik legszebb látványossága.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!