Égő műanyaggal dobtak meg egy lányt Washingtonban, súlyosak a sérülései

Vágólapra másolva!
Súlyos égési sérüléseket szenvedett el egy 13 éves diáklány, miután égő műanyaggal dobták meg Washingtonban.
Vágólapra másolva!

Az eset helyi idő szerint október 11-én este 6 óra körül történt. A 13 éves Alyssia-Rae Hutton egy játszótéren volt a barátjával St Helensben, Merseyside-ban.

„A barátaival a Blackbrook játszótéren volt, amikor egy fiú odament a barátjával és elkezdte összeszedni a füvet és a műanyagot, majd meggyújtotta. A lányom és a barátja hátrébb húzódtak a tűztől, mert nem akartak megégni. A fiú még több műanyagot és szemétdarabkákat szedett össze a mezőn, amiket meggyújtott. A tűz körülbelül fél méter magas volt" - mondta el Alyssia édesanyja.

Hozzátette, Alyssia hátrálni kezdett, 

a fiú pedig teljes erejéből felrúgott egy lángoló műanyag darabot a lány felé. Az égett műanyag szétfolyt a lábán.

 A lány barátja elmondása szerint Alyssia sikított és összeesett - írja a Mirror.

Alyssia elmesélte az anyjának, hogy egy barátja odasietett hozzá, hogy megpróbálja leszedni róla a műanyagot és a hamut. A barátja aztán hazavitte őt. Végül az édesanya értesítette a mentőket miután nem tudta eltávolítani az égett műanyag darabokat a lány lábáról, és Alyssiának még mindig hatalmas fájdalmai voltak.

A St Helens Star szerint most Alyssia lábát égési sérülések borítják, és még mindig erős fájdalmai vannak. A kórházban azt mondták a családnak, hogy 

néhány égési sérülés olyan mélyen van, hogy már nem maradt pigment a bőrében, így hegesedni fog.

Az ápolónő szerint a lány szerencséje az volt, hogy rövidnadrágot viselt, mert más esetben nehezen tudták volna eltávolítani a bőréről az égett ruhát - írja a Liverpool Echo.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!