Itt az újabb őrült trend, a krumpli illatú parfüm!

Vágólapra másolva!
Őrült ötlettel állt elő egy parfümgyártó cég, méghozzá egy krumpli illatú parfümmel. Lengyelországban sikert aratott a termék, és hamarosan az Egyesült Királyságban is kapható lesz.
Vágólapra másolva!

Az Eau de Spud népszerűsége Európában való megjelenése után vírusszerűen terjed, és hamarosan az Egyesült Királyságban is megjelenik, így 

a burgonyarajongók az új luxusparfümmel krumpli illatúak lehetnek.

A Bohoboco, a Michal Gilbert Lach által vezetett, csábító és intrikus niche parfümökre szakosodott cég váratlan alapanyagot használt legújabb parfümjéhez. A "Polish Potatoes" (Lengyel burgonya) elnevezésű terméket 665 zlotyért, azaz körülbelül 63.000 forintért árulják. Lach elmondta:

Az illataimat déjà vu-ként készítem. A Polish Potatoes elrepít minket Żywiecbe, egy lengyelországi kisvárosba, az 1980-as évekbe, ahol minden szerdán elkísértem a nagyszüleimet a piacra, hogy élelmiszert vásároljunk a téli hónapokra.

A parfüm földes jegyeket tartalmaz, amelyhez céklát, aranybúzát, fenyőt és bőrt használtak - írja a Daily Star.

Írtunk korábban is furcsaságokról, ha illatokról és ízekről van szó, mint például Gwyneth Paltrow vaginaízű csokoládéjáról, amit "Az én vaginám" névre keresztelt a színésznő. Beszámoltuk arról is, hogy égett haj néven dobott parfümöt a piacra Elon Musk. De írtunk egy gamerlányról is, aki egy lengyel sörfőzdével együttműködésben létrehozzák a streamer saját vaginájából kinyert élesztős italt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!