Donald Trump merénylője korábban gusztustalanul viccelődött

Vágólapra másolva!
A TMZ birtokába jutott egy új videófelvétel, amelyen az elnökjelölt merénylője, Thomas Matthew Crooks látható, aki éppen kínosan viccelődik a péniszméretével. A felvétel valamelyest megcáfolja azokat az információkat, melyek arról szóltak, hogy egy csendes, visszahúzódó srác lett volna az iskolában.
Vágólapra másolva!

A videót a támadó egykori középiskolás osztálytársa adta át a rendőrségnek. Mint ahogyan azt korábban megírtuk, Crooks a Bethel Park-i középiskolában végzett, és ő volt az egyike annak a közel két tucat diáknak az iskolából, akik 500 dolláros jutalmat kaptak a Nemzeti Matematikai és Tudományos Szervezettől. 

A felvételen az látható, hogy 

Crooks tréfásan úgy jellemezte magát, mint aki 1,80 méter magas és a Stanford Egyetem hallgatója, miközben tíz centis pénisze van.

A Breitbart szerint a videó azért jelentős, mert más képet fest a lövöldözőről, mint amit a kezdeti jelentések mutattak róla, miszerint magányos volt és rendszeresen zaklatták. A TMZ-nek nyilatkozó osztálytárs szerint Crooks nemcsak barátságos tudott lenni, de nagyon értett a számítógépekhez is, azokat képes volt szétszedni és gond nélkül össze is rakni. 

Az egyik nyilatkozó szerint 

Crooks eleinte csendes volt, azonban fokozatosan megnyílt. Laza volt, barátságos, és jól kijött az osztálytársaival.

Az egykori osztálytárs visszaemlékezése szerint a merénylő az osztályteremben nem hozta szóba a politikát vagy akár a fegyvereket. 

Mint ahogyan azt korábbi cikkünkben megírtuk, 

Crooks néhány évvel ezelőtt a Bethel Park Középiskola lövészcsapatába próbált belépni.

Egyikük visszaemlékezett, hogy Crooks kegyetlenül rosszul lőtt, egy alkalommal se sikerült eltalálnia a célt, így meg is kapta a "komikusan rossz lövő" címet az osztálytársától. Egy másik osztálytársa pedig azt mondta, hogy az iskolában az órákon szeretett vadászruhát viselni, továbbá ő is úgy hallotta, hogy "egyáltalán nem tudott lőni".

Borzalmasan lőtt

- emlékezett vissza az osztálytárs.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről