A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Cápa ijesztette meg a turistákat az Egyesült Királyság partjainál

Fotó: Twitter
Vágólapra másolva!
A 20 éves Carla Smith éppen a dél-airshire-i Girvanban lévő Lendalfoot Beach-nél evezett, amikor barátjával együtt megláttak egy hatalmas cápát kevesebb mint 50 méterre tőlük.
Vágólapra másolva!

Láthattuk az uszonyát a horizonton. Az emberek elkezdtek kiabálni: "Egy cápa van a vízben!". Mi még mindig azt hittük, hogy talán egy delfin, és csak akkor lettünk biztosak, hogy egy cápa, amikor a drónunk már a kezünkben volt 

- idézte fel emlékeit egy turista. 

Az általuk rögzített lenyűgöző felvételek megnyugtatták a strandon lévő turistákat, amikor rájöttek, hogy az állat, amitől megijedtek, csak egy cetcápa volt.

A cetcápák a nyári hónapokban a skóciai vizekhez vándorolnak, hogy ott bőséges planktonnal táplálkozzanak, mielőtt visszatérnének a déli szubtrópusokba. A cetcápák hossza elérheti a 12 métert, súlyuk pedig a hat tonnát is, így ők a legnagyobb cápák az Egyesült Királyság partjainál - írja a Mirror.

A szerencsés esettel ellentétben szokatlan cápatámadás történt Florida partjainál a függetlenség napján. Egy férfi a sekély vízben játszott, amikor a ragadozó megharapta.



 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!