A nyílt utcán erőszakolt meg egy anyát egy 16 éves fiú

Vágólapra másolva!
Egy buliból tartott hazafelé egy nő egy fiatal fiú követni kezdte. Először csak átkarolta, majd kihasználva a nő védekezésképtelen állapotát megerőszakolta. A fiú a bíróságon azt állította, hogy áldozata élvezte a szexet.
Vágólapra másolva!

Egy 16 éves fiú élete hátralévő részében szexuális bűnözőként lesz nyilvántartva, mivel Cardiff központjában megerőszakolt egy anyát. Áldozata egy bárból tartott hazafelé, ahol a barátaival és családjával italozott. Miközben a North Road mentén gyalogolt egy fiatal fiú mellett sétált el. A fiú mikor észrevette a nőt, megfordult és követni kezdte. 

A fiú látta, hogy a nő részeg, így kihasználta annak kiszolgáltatott helyzetét, ezért elhatározta, hogy megerőszakolja. Ezután a tinédzser a nő elé ment, majd megállt az út szélén, ahol megvárta míg az anya odaér. 

James Hartson bíró a tárgyaláson elmondta, hogy a nő emlékeit az eseményekről befolyásolja a részegsége. Azonban arra emlékszik, hogy a fiú odalépett hozzá, átkarolta. A nő emiatt az gondolta, hogy a kedves idegen segíteni szeretne neki, hogy könnyebben hazajusson, mivel az alkohol miatt bizonytalanul járt. 

Ezután a nő következő emléke, hogy a földön fekszik és a 16 éves fiatal megerőszakolja, miközben ő azt kiabálja, hogy álljon le.

 A nő megpróbálta lerúgni magáról a fiút, sikertelenül. A szexuális erőszak után a tinédzser elfutott , a családanya pedig haza sétált. 

image

Az ügyész elmondta, hogy a támadást még aznap este jelentették a rendőrségnek és az ügyben nyomozás indult, amibe több tucat rendőrt bevontak. A nyomozás során a térfigyelő kamerák felvételeit is megnézték, így másnap már azonosítani is tudták az elkövetőt, akit otthonában tartóztattak le. 

A fiú a bíróságon azt állította, hogy a nő rámosolyogott, mikor elment mellette, majd megcsókolta és szexelt vele. A szexuális erőszakot pedig tagadta. A tárgyaláson a tinédzser ügyvédje, William Bebb azzal indokolta a fiú tettét, hogy gyerekkora óta elhanyagolták és molesztálták. 

A fiút szexuális erőszakkal vádolják és az ügyet annak súlyosságára való tekintettel a koronabíróság elé terjesztették, ahol 9 év börtönbüntetésre ítélték,

 amelyből 5 évet letartóztatásban fog töltetni. Mielőtt feltételes szabadlábra helyezhetnék, le kell töltenie a büntetésének kétharmad részét. 

Az ügyészség előtt felolvasott nyilatkozatában a nő azt írta, hogy a támadás örökre megváltoztatta az életét, ugyanis úgy érzi, elveszített egy darabot a valódi önmagából. Az eset óta csak egyedül akar lenni. Azért, hogy fel tudja dolgozni az őt ért traumákat tanácsadásokra kezdett járni, hogy megbékéljen a történtekkel. 

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!