Négy gyerek után is a legfittebb házaspár

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Arany-Média



Huszár Ildikó
- Miért pont a fitnesz sportág ragadott meg titeket?
Ildikó
Attila

- A fitnesz nemcsak egy versenysport, hanem életforma is egyben. Ti is ezt az életformát hirdetitek és gyakoroljátok. Ez mégsem elég? Mi az a szenvedély, ami még mindig a színpadra és a többiekkel való "küzdelembe" hajt?
Attila: A fitnesz igazán jól kiegészíti a táncos életünket, jól beleillik a képbe. A műsorainkra jellemző az akrobatikus show-tánc, amihez alapos felkészültség, napi tréningezést feltételező kondícióra van szükség. A fitnesz nagyon hasznos, egy jó kontrol a mai rohanó világban. Hiszen mi eleinknél sokkal jobban kiszipolyozzuk a testünket, a lelkünk sokkal nehezebb és gyakoribb stresszhelyzetekkel küzd meg.

Fitnesssport.huhttp://www.fitnesssport.hu/Cikkek testépítés- és fitnesztémábanhttp://www.fitnet.hu/index.php?active=2&id_column=2Fitneszterem-választóhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30678További linkek fitness, aquafitness és aerobic témakörbenhttp://vizsla.origo.hu/static/szorakozas,_pihenes,_sport/sport/fitness/

Nagyon fontos tehát, hogy mozgással, valamint megfelelő táplálkozással meg tudjuk tartani az erőnlétünket. A verseny pedig egyfajta motiváció. Az ember hajlamos lustálkodni, eltunyulni, ellenben ha van egy konkrét cél előtte, könnyebb az előrelépés.
Ildikó: A versenyzés önuralomra nevel. Nekem, mivel nehezen mondok le például az édességről, mindenképpen szükségem van némi korlátozásra. A színpadra lépés az életemhez tartozik, hiszen több éve táncolok, sőt már a gyerekeink is velünk együtt lépnek fel a műsorainkban. A versenyzéssel egyfajta iránymutatás is a szándékom, hogy 35 évesen, négy gyermek világra hozása után is lehet versenyszerűen sportolni, csinosan élni.


Forrás: Arany-Média



Varga Attila
- Azért a négy fiú nevelése, a munka és más kötelezettség mellett nem lehet könnyű a kondíciótokat megtartani. Hogyan találtok mindig időt az edzésekre?
Attila
Ildikó

- Aki hasznosnak mondható tudás birtokába kerül - mint ti is -, fontosnak érzi általában, hogy tapasztalatait másokkal is megossza. Ti kiknek és hogyan közvetítitek a "helyes" utat?
Ildikó: Elsősorban táncosokkal foglalkozunk, bár van néhány fitneszversenyző is, akik felkértek minket, hogy készítsünk nekik koreográfiát. Inkább családon belül terjed a "kór". A négy fiunk imád mozogni, állandóan utánozzák, amit mi csinálunk. A táplálkozás egyelőre alakulóban van náluk, hiszen a csokoládé még az első számú kedvenc.
Attila: A négy fiunk a büszkeségeim, és remélem, hall még rólunk a világ. Szeretnénk elkápráztatni még nagyon sok embert és lelkesíteni a mozgás szeretetére, gyakorlására. Ahogy engem is lelkesít Fred Astaire, Gene Kelly vagy Bruce Lee példája, akik fantasztikus dolgokra képesek, bebizonyítva, hogy az ember képességei szinte határtalanok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!