Heti horoszkóp 2002. szeptember 10-16-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Valószínűleg fáradhatatlan leszel a héten, és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Életritmusod felpezsdül, és többet mozgolódsz az emberek között. Egyre többet kommunikálsz környezeted tagjaival. Nagyszerű alkalom, hogy kifejtsd nézeteidet az adott témákban, de ne felejtsd el meghallgatni a többieket is. Szedd rendbe gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Kiváló időszak a társas érintkezésre, különösen az őszinte eszmecserére bármiről, ami érzelmileg foglalkoztat téged.

Bika (04. 21. - 05. 20.)
Most egy kis erőfeszítéssel emelkedhet jövedelmed. Egyre nagyobb érdeklődést mutatsz a pénzügyi dolgok iránt. Belülről érzed, hogy mi az, amin nyerhetsz, higgy ebben az erőben. Lehet, hogy egy kicsit merészebb is leszel a kelleténél! Csak arra kell ügyelned, hogy valóban azt kapod-e, amire vágysz. Bár lehet, hogy nagyon el vagy foglalva a pénzügyi dolgokkal, ne hanyagold el a párodat sem.

Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Használd ki pozitív tulajdonságaidat, hogy megnyerj magadnak egy befolyásos személyt. Légy diplomatikus, és használd vonzerődet, hogy érveid még meggyőzőbbnek tűnjenek. Bár álmaid most eléggé szélsőségesek, nem jelenti azt, hogy nem válhatnak valóra, sőt! Nagyobb önbizalmat fogsz tapasztalni, és így előnyös kapcsolatokat és helyzeteket vonzol magadhoz. Nagy valószínűséggel egy szerencsés és eredményes hétnek nézel elébe.

Rák (06. 22. - 07. 22.)
Olyan dolgokat fedezhetsz fel, ami eddig rejtély volt a számodra, de ebből még sokat profitálhatsz. Használd ki a bölcsességed, tetteid legyenek világosak és optimisták. Remek alkalom arra, hogy ösztönzőleg ható könyveket olvass, most nagyon sokat tanulhatsz belőlük. Én-igényeid most háttérbe szorulnak, eredményes önvizsgálatot tarthatsz. Bízz magadban, légy nagyon erkölcsös és tapintatos, így képes leszel kihasználni a lehetőségeket, és jó benyomást tehetsz másokra. Lassan haladj előre, így biztos lehetsz a sikerben.

Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Ha sokat jársz társaságba, akkor ez az időszak nagyon jót fog tenni neked. Ha tartózkodsz az arroganciától, és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük, és így ez egy igen hasznos időszakká válhat. Egy kedvező alkalom vagy lehetőség kínálkozhat valamely barátod vagy ismeretséged révén. Pozitív rezgéseidet, amit sugárzól magadból, viszonozni fogják azok, akikkel találkozol. Vigyázz azonban, ne építs légvárakat.

Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Több időt és energiát kellene fordítanod a karrieredre, ne húzódj a háttérbe. Minél gyorsabban cselekszel, annál hamarabb elérheted céljaidat. Tele vagy ötletekkel, intuíciód és taktikáid most segíteni fognak abban, hogy az üzleti ügyekben sikereid legyenek. Ne tétovázz, és ne légy visszahúzódó. Szakmai sikerekben lehet részed, ahogy egész életed kiszélesedik, kitágul. Csak közben ne hanyagold el személyes kapcsolataidat sem.

Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Most különösen élvezni fogod az életet és a társaságot. A szerelmi kapcsolatod is egyre jobb lesz, mert most különösen oda tudsz figyelni társad igényeire is. Az mindig nagy segítség, ha az ember jó hallgató. Ne sajnáld az időt a meditációra, ez segítséget nyújthat abban, hogy megfelelőképpen használd bölcsességedet. Hozz döntést egy olyan üggyel kapcsolatban, amit már régen meg kellett volna tenned. Az okkult világ most nyitva áll előtted, képes leszel arra, hogy meglásd a problémák eredetét. Dobd ki azt, ami már haszontalan.

Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Optimistának és magabiztosnak érezheted magad, és pozitív hozzáállásodat a nagyvilág is visszatükrözi. Elismerésben részesülhetsz, és egész életed kitágulhat új élmények, emberek és helyszínek révén. Az egyetlen intelem, hogy ne vidd túlzásba a dolgokat, illetve ne engedd, hogy ez a közfigyelem a fejedbe szálljon. Erőteljes lelki megújulásban lehet részed, mire elmúlik ez a hét, valahogy mindenképpen mélyebben látod majd magad.

Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Figyeld meg, hogyan reagálsz másokra és a többiek veled szemben: így most sokat tanulhatsz magadról. Kapcsolataid - újak vagy régiek - most kölcsönösen gyümölcsözőek lehetnek. Valaki megjelenhet az életedben, aki bizonyos szempontból a segítségedre lehet. A boldog kapcsolatok most nagyon kielégítően alakulnak. Ha korábban gondok mutatkoztak, akkor most toldozni-foldozni lehet a kapcsolatot, vagy most kerülhet sor az elválásra, bár így többnyire barátságban. Alapvetően ez most személyes fejlődésed időszaka - kapcsolataid segítségével.

Bak (12. 22. - 01. 20.)
Fordíts fokozott figyelmet az egészségedre. Tartsd edzésben magad fizikailag, szedj sok vitamint, tornázz vagy kocogj. Tedd életed hatékonyabbá és megfontoltabbá ebben a periódusban, ne rohanj és fékezd indulataidat. Mindenben kerüld most a túlzásokat, főleg az evés-ivás területén, jó lesz tartózkodni az édességek és zsíros ételek túlzott fogyasztásától, mert most könnyen felszedhetsz néhány felesleget. Próbáld meg mások céljait is értékelni, és segíts azoknak, akiknek szüksége van rá, de légy óvatos, nehogy kihasználjanak.

Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Most nagyon fogod élvezni a társasági életet, és népszerűséged is megnövekszik az emberek között. Rendkívül elfoglalt lehetsz, de remekül fogod magad érezni. Most könnyű megtalálni veled a megfelelő hangot, és szinte mágnesként vonzod az embereket. Kedved támad a szellemi mulatságokra és játékosságra. Szívesen beszámolsz érzelmeidről és elképzeléseidről, csak ne felejts el meghallgatni másokat is. Várhatóan ez most a személyes gyarapodás időszaka lesz.

Halak (02. 20. - 03. 20.)
Az otthonod kerül előtérbe a héten, kiváló érzéked van a lakás csinosítgatásához, és most gyönyörűvé varázsolhatod otthonodat. Talán fontolgatod egy új otthon megvételét, vagy a meglévő bővítését, esetleg pénzed ingatlanba fektetését. Amit valójában szeretnél, az egy biztos bázis, ami a belső béke és erő érzetét adja. Ha most terveznél lakásvásárlást, ügyelj arra, hogy az pontosan olyan legyen, amilyet akarsz, és aminek hosszú távon örülni tudsz, mert később esetleg nehéz lesz túladni rajta.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő?Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!
Most Maybelline ajándékcsomagot nyerhet!


Szeretne személyre szabott horoszkópot?Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!