Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségünkkel önmagunkon is segítünk. Ez nem egy különösebben eget rengető tranzit semmilyen téren, mindenesetre jól fogjuk érezni magunkat, bizakodóak leszünk, és egyensúlyba kerülünk az egész világgal.

A Hold a Kos jegyébe lép. Az előző napok döntésképtelensége után irány az akarat, mivel a Kos törekszik, s időnként türelmetlenül fejjel megy a falnak. A kötöttségeket nehezen tűrjük, saját akaratunkat szeretnénk érvényesíteni minden áron. Nem biztos, hogy megéri! Figyeld a jeleket, ott vannak körülötted, s ha észleled, tudnak segíteni! Az érintett testrész - mi lenne más - a fej. S ami rajta van: a szem, a fül, az agy, a fogak, az arcüreg. Gondozzuk, ápoljuk őket, de ha lehet, ne menjünk fogorvoshoz e napokban, várjuk meg inkább a Hold Ikrekbe való érkezését vele. Étrendben a fehérjék kapcsolódnak a Kos jegyéhez. A teljes értékű fehérjéknek rendkívül sokrétű a feladata a szervezetünkben. Bármely étrend szerint is táplálkozunk, erről ne feledkezzünk meg.

A Hold ma trigonba kerül a Plútóval, annyira felfokozott érzelmekkel reagálunk az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a tranzit végére teljesen kimerültnek érezhetjük magunkat. Fejezzük ki érzéseinket, de ne feledkezzünk meg értelmünkről sem.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő?
Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!
Lyn de Gara sminktanfolyamot nyerhet!



A Nap trigon Szaturnusz minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. Nagyszerű alkalom, hogy szemügyre vegyük életünket, terveinket, családunkat, foglalkozásunkat, környezetünket vagy bármit, hogy lássuk mi az, ami működik, mi az, ami nem. Eközben rengeteget tanulhatunk önmagunkról.

Késő este a Hold szextilbe kerül az Uránusszal, ami izgalomba hoz, és nyitottá tesz az új élmények és eszmék iránt. Nyugtalanok leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk. Odáig mehetünk, hogy valamilyen módon felbosszantjuk vagy megbotránkoztatjuk a többieket, csak hogy kizökkentsük őket. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.

Szeretne személyre szabott horoszkópot?
Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!