Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hosszú távra irányt mutató tanácsokat találhatunk bennük. Régi problémáinkat, rendezetlen viszonyainkat magyarázhatják meg, adhatnak tanácsot feloldásukra. Figyeljünk oda arra, hogy nagyon "csábíthatóak" vagyunk ma. Vágyunk a szeretetre,szerelemre, odaadásra, feloldódásra. Nagyon szép élmények érhetnek minket ma, könnyedén "egymásra rezonálhatunk" más emberekkel. Egy ici-pici objektivitást azonban hagyjunk meg magunkban, nézzük meg, hogy kivel keveredünk közelebbi kapcsolatba.

A Hold a Kos csillagjegyben tartózkodik. Ebben az időszakban fejünk, szemünk és orrunk kerül előtérbe. Minden, ami ezeken a napokon a fejünket, szemünket, orrunkat terheli kétszer olyan káros lehet, mint egyéb napokon. Ezeket a szerveinket a mai napon nem célszerű megoperálni sem. Ez a nap kiválóan alkalmas kirándulásra, hosszabb gyalogtúrára is. Egy farönkre is leülhetünk az erdőben, nem fogunk felfázni. A mai nap minősége meleg és száraz, ezért nem vagyunk hajlamosak felfázásra.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!



A nap végén a Hold kvadrátban áll a Nappal. Akik még késő éjszaka is fenn vannak, alvás helyett a társas együttlétet választják, azok negatív hatásokat tapasztalhatnak az ellenkező neműek részéről. Férfi és női szerepeink szembekerülhetnek egymással. Tudatos és tudattalan énünk is ellentétbe kerülhet egymással. Nem tudjuk, hogy hová tegyünk egyes vitatott kérdéseket, egyszerűen nem tudunk állást foglalni ezeket illetően. Hétköznapi szinten heves konfliktusokat élhetünk meg szívünk és értelmünk között.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!