A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Felhasználhatjuk ezt a kedvező konstellációt arra is, hogy a bennünk élő sérült gyermeket meggyógyítsuk. Sokkal jobban rálátunk, tudatosítani tudjuk gyermekkori traumáinkat, és kezelési módjukat is ösztönösen érezni fogjuk. Sokféle technika létezik a belső gyermek gyógyítására, meditációs technikák, a tudattalannal szembesítő, a valóságot meséken keresztül megközelítő kártyák. Érdemes komolyabban foglalkoznunk ma valamelyikkel, hiszen jelentős lépéseket tehetünk saját magunk érdekében.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!

trigonba

A Hold már a Mérleg csillagjegyben járja útját. Egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgy utak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre, mint pl. prananadi univerzális energia, reiki stb. Könnyebben felvehetjük a kapcsolatot szellemi vezetőinkkel, segítőinkkel is. A Mérleg energia semleges, így van egy kis bizonytalanság a levegőben. A mai nap színe a narancssárga, így ha harmóniában szeretnénk lenni a nappal, viseljünk ilyen ruhát.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!