A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül5 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 909. napjáról.

 

07:38
augusztus 20, 2024
Vágólapra másolva!

Iszkander-K cirkálórakétákat lőttek ki Kijevre

Az orosz csapatok Iszkander-K cirkálórakétákat lőttek ki Kijevre augusztus 20-án reggel. Az eddigi információk szerint senki nem sérült meg és jelentősebb anyagi kárról sem érkeztek hírek. Az ukrán fővárost északi irányból támadták. Ez volt az ötödik orosz rakétatámadás a város ellen augusztus folyamán. 

06:52
augusztus 20, 2024
Vágólapra másolva!

92 települést foglaltak el

92 települést foglaltak el az ukránok a kurszki régióban, és már több mint 1250 négyzetkilométert haladtak előre Oroszország területén. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök augusztus 19-én megerősítette, hogy folytatják a régióba való betörést - írta a Kyiv Independent.

06:02
augusztus 20, 2024
Vágólapra másolva!

Ennyien érkeztek Ukrajnából Magyarországra Románia felől

A román-magyar határszakaszon belépők közül 7454 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett - tájékoztatott az MTI az Országos Rendőrfőkapitányság közleménye nyomán. Az Ukrajnából érkező összes beléptetett közül a rendőrség 28 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében.

06:01
augusztus 20, 2024
Vágólapra másolva!

Ennyien érkeztek Magyarországra az ukrán-magyar határon az éjszaka folyamán

Magyarország területére 2024. augusztus 19-én 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 7762 fő lépett be - tájékoztatott az MTI az Országos Rendőrfőkapitányság közleménye nyomán. Az Ukrajnából érkező összes beléptetett közül a rendőrség 28 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében.
 

05:58
augusztus 20, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt tegnap

Az orosz-ukrán háború legfontosabb hétfői eseményeit itt olvashatja. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!