Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fájdalmas lehet ezekkel az érzelmekkel, indulatokkal szembenézni, de előbb-utóbb úgyis meg kell tennünk. Hiszen nem fojthatjuk el a szóban forgó indulatokat a végtelenségig. A legjobb, amit tehetünk, hogy kicsit átadjuk magunkat ezeknek a negatív áramlatoknak, ha kell, engedjük szabadjára dühünket is. Persze csak addig, amíg mást nem bántunk meg vele.

Délutánra, ha lehet, még rosszabbodik is a helyzet, hiszen ekkor már Plútó mellett a Szaturnusz is kvadrátban áll a Holddal. E konstelláció hatására sokan belülről kínozzák és marcangolják önmagukat. Ilyenkor hatalmába keríthet minket az önvád és a lelkiismeret furdalás, s mindenért saját magunkat okolhatjuk. Másokkal sem vagyunk kíméletesebbek, a környezetünkben élő emberekkel is nagyon kíméletlenül és kegyetlenül bánhatunk el. A másokhoz, s saját magunkhoz való pozitív hozzáállást teljes egészében elnyomhatjuk magunkban, sőt még azt sem hisszük el, hogy velünk jóindulatúak. Tartsuk szem előtt tudatosan a konstelláció nehézségeit, hiszen így könnyebben tudjuk kezelni a felmerült nehéz lelki helyzeteket.

A Hold még mindig a Halakban tartózkodik, ami különösen a lábakat érinti. Lábaink ápolásáról, kényeztetéséről általában éppúgy megfeledkezünk, mint a kezeinkről. Ma ajánlott illóolaj tartalmú lábfürdőt venni. Az illóolajok a bőrön át felszívódva a szervezet különböző helyein fejtik ki hatásukat. Az illóolajokat remekül helyettesíthetik a gyógynövények is. Erre a célra talán a kamillát ajánlanám legszívesebben. Gyulladáscsökkentő hatása miatt az egész testre nagyon megfelelő.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!

Ma újhold napja van, s ennek megfelelően sokat tehetünk egészségünkért, testi jólétünkért. A mai napon érdemes böjtöt tartani, mert ilyenkor a legerősebbek a szervezet méregtelenítési folyamatai. Ezt rendszeresen érdemes megtenni, hiszen ezzel gyógyító folyamatokat indíthatunk el saját szervezetünkben, s megelőzhetünk komolyabb megbetegedéseket. Minden olyan dologra alkalmas a nap, amikor valamit el szeretnénk kezdeni. Ha most határozzuk el, hogy megszabadulunk rossz szokásainktól, akkor sokkal könnyebben tartjuk be ígéretünket, s akaraterőnk is erősebb lesz. Ez a nap minden olyan igényünket, s erőfeszítésünket támogatja, amikor új életet szeretnénk kezdeni.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!