Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kiegyensúlyozott lesz a kapcsolat saját női- és férfi énünk között. Próbáljuk meg kreatívan kihasználni, hogy a mai napon könnyedén kapcsolatba kerülhetünk saját animánkkal/animusunkkal. Ha ez a kapcsolat harmonizálódik a mindennapi életben is, akkor óriási mértékben megnövekedhet problémamegoldó képességünk, hiszen olyan képességeinkhez férhetünk hozzá, amelyek eddig rejtve voltak saját magunk előtt, bennünk szunnyadtak.

Párunkkal kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen. Szüleinkkel kapcsolatban is harmónia uralkodik bennünk, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül. A Szaturnusz bolygó hatására nagyon komolyan éljük meg érzéseinket, vágyunk arra, hogy érzelmi életünk megszilárduljon. Vágyunk a biztonságra, szilárd struktúrákra, kiszámítható reakciókra partnerünk részéről. Talán kicsit jobban meglátjuk ma a valóságot saját magunkkal kapcsolatban, és a másikat is teljes valójában szemlélhetjük.

Ma nem esik majd nehezünkre, hogy új helyzetekhez, ismeretlen emberekhez alkalmazkodjunk. Belül nagyon rugalmasak leszünk, készen állunk az új feladatokra, új ismeretek megszerzésére. A mai napon óriási a szabadságvágyunk, úgyhogy - ha tehetjük -, akkor tegyünk eleget ennek a kívánságunknak.

A nap egyik felét szenteljük saját magunknak, sétáljunk egy óriásit, vagy válasszunk más kedvünkre való programot. A konstelláció árnyoldala, hogy minden olyan behatásra, amelynél úgy érezzük, hogy megnyirbálják döntési szabadságunkat, agresszivitással válaszolhatunk. Erre figyeljünk tudatosan, gondoljuk át jobban lépéseinket. A Mars bolygó része a konstellációból, hogy nagyon lelkesek és impulzívak lehetünk.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


Ma minden vízzel kapcsolatos foglalkozásra alkalmas a nap, így például a mosásra is, vagy a locsolásra. Viszont frizuránk elkészítésére nem a legalkalmasabb az időpont.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!