A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll az Uránusz bolygóval. Egy-egy családon belül viharos jelenetek zajlanak, ez a bolygóállás a már kialakult békétlenségeket, vitákat csak még jobban elmérgesíti.
Vágólapra másolva!

Reméljük, hogy komolyabb bonyodalmakra nem kerül sor, de tudatosan forduljunk józan eszünkhöz, tartsuk szem előtt, hogy a botrányos viselkedés, viták, veszekedés nem vezet semmi jóra, nem megoldása semmilyen problémának sem.

Az esti órákban már sokkal jobb lesz kedélyállapotunk. Hiszen a Hold trigonban áll a Nap-Neptunusz együttállással. Érdemes közös programot szerveznünk kedvesünkkel, szerelmünkkel. Most mindenféle szinten nagyon együtt tudunk lenni párunkkal, érzelmileg és szellemileg is össze tudunk hangolódni. A közös mozit, színházat is nagyon tudjuk élvezni, utána pedig egy kellemes vacsorát ajánlok. Szép közös élményeink lehetnek a mai napon, amelyre még sokáig emlékezni fogunk. A házasságban élők is felpezsdíthetik kapcsolatukat, valami izgalmas új programmal, amely segítségével ki tudnak törni a szürke hétköznapokból.

A Neptunusz hatására nagyon ihletett hangulatba kerülhetünk. Elmélyülhetünk a művészetekben, alkothatunk csodálatos festményeket. Fényképeket is érdemes készíteni, szinte egészen biztos, hogy művészi módon sikerülnek majd. Meditálni, relaxálni is érdemes ezen a napon. Biztos, hogy szellemi segítőink értékes tanácsokkal látnak el minket, feltéve, hogy megfelelően el tudunk lazulni a meditáció során. Ezen a napon ez bizonyosan sikerül. Érdemes növényeinket öntözni, ápolni, hiszen minden vízzel való foglalkozás eredményre vezet ezen a napon.

A Hold már az Ikrek jegyében halad. Végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. A barkácsolást is nyugodtan elhalaszthatjuk máskorra. Kezeinket kényeztessük kamillás krémekkel, gyógyító kamillás pakolást is tehetünk rá. Ezen a napon kezünk duplán meghálálja a gondoskodást.

Különösen a reumára hajlamosabbak lehetnek ma kissé rosszabb állapotban, mint máskor. A reuma nagyon fájdalmas időszakokat okoz szenvedő alanyainak, így nem csoda, hogy jelenléte nagyon megvisel minket. A tünetek mérséklését egy kiadós méregtelenítés oldhatja meg számunkra. Igazi nagyböjtöt csak a tavaszi időszakban szabad tartani, ilyenkor azonban szinte elengedhetetlen az egészséges életszemléletű emberek szempontjából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!