Heti horoszkóp 2004. február 3-9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ezen a héten munkád során szembesülhetsz váratlan akadályokkal. A lehetőségeid ugyan nagyon jók, ám éppen ez az oka annak, hogy sok ellenséged is lehet. Lehet, hogy irigyeid és rosszakaróid is akadnak, akik ráadásul nem nyíltan támadnak meg téged, hiszen ehhez nincs is merszük. Titokban furkálódnak ellened, és alattomosan áskálódnak veled szemben. Ez a helyzet megnehezíti a dolgodat, hiszen azt sem tudod, hogy ki az, aki nem szívlel téged. Megteheted viszont, hogy jól kinyitod a szemedet, és ebben az esetben világosabban láthatsz, talán még el is kerülheted a hátrányos behatásokat.

Bika (április 21. - május 20.)
Ezen a héten barátaid részéről tapasztalhatsz igen összetett, és nehezen értelmezhető megnyilvánulásokat. Ez azt jelenti, hogy megtapasztalhatod, hogy segíteni szeretnének neked, nagyon jóindulatúak veled szemben, ám viselkedésük sokszor lesz félreértelmezhető és bizonytalan számodra. Nem is tudod egyértelműen értékelni a kialakult viszonyokat, és ez a helyzet nagyon elgondolkodtat. Azonban semmilyen formában se értékeld most baráti kapcsolataidat, inkább hagyd, hogy elmúljon a zavaros időszak, és kiforrják magukat közös ügyeitek.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Karrieredben, munkád során olyan hatásokat tapasztalhatsz ezen a héten, amelyek jelentősen előrevihetik boldogulásodat. Furcsán alakul a helyzet, ugyanis pont olyan események lehetnek a segítségedre, amelyeket először nem tudsz mire vélni, és inkább a bizonytalanságodat növelik. Vagyis félreértelmezhető, ködös információkat kapsz, de ha ezekből az értesülésekből ki tudod hámozni a lényeget, akkor munkádban nagyot léphetsz előre. Segítségedre lehet saját intuitív oldalad, amelyre ebben a helyzetben nyugodtan támaszkodhatsz, talán értékesebb most számodra, mint racionális éned.

Rák (június 22. - július 22.)
Még saját magadhoz képest is nagyon érzékeny vagy ezen a héten. Ez azt jelenti, hogy álmodozó hajlamod, empatikus éned, és hangulati ingadozásaid még hangsúlyosabban jelentkeznek. Ennek van pozitívuma és negatívuma is, ugyanis abbéli képességedet, hogy másokat megérts, most maximálisan kihasználhatod. Ugyanakkor környezeted nehezen tudja követni változó hangulataidat, és még nehezebben alkalmazkodik hozzájuk. Nem is mindig értenek meg téged, hiszen ami tegnap jó és megfelelő volt neked, az nem biztos, hogy ma is éppen olyan kielégítő számodra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Életed középpontjába most kapcsolati rendszereid kerülnek. Adódhatnak ezen a héten olyan helyzetek, amikor kiderül számodra, hogy kik az igazi barátaid, és jó ismerőseid, és kik azok, akik csak úgy tesznek, mintha fontos lennél nekik. Mindig keserű dolog azt megtapasztalni, hogy akiknek a barátságában eddig hittünk, azok számára kapcsolatunk nem egyéb, mint felszínes ismeretség, és áldozatot hozni pedig képtelenek értünk. Amint az élet megpróbáltatások elé állít minket, szinte azonnal eltűnnek az életünkből. Azonban az is igaz, hogy ezeken a kapcsolatokon nincs mit siratni!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Érzelmi életed meglehetősen bizonytalanná válik ezen a héten. Életednek szinte minden érzelmi vetülete érintett lesz, kezdve a baráti kapcsolataidtól, egészen a szerelmi életedig. Barátaid részéről olyan hangulati megnyilvánulásokat tapasztalhatsz, amelyeket nem egészen értesz, és nem tudod követni az érzelmi megnyilvánulásaikat. Lehet, hogy egyik nap nagyon segítőkészek és odafordulóak lesznek, másnap pedig észre sem vesznek téged. Szerelmi életedben pedig egy olyan "álomszerelem" van kibontakozóban, amely sokáig elkísérhet, de szexuális értelemben nem könnyen teljesedik be.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Családi életedben most meglehetősen sok konfliktus, és megpróbáltatás halmozódhat fel. Egyik vita a másikat követi, és közben már azt sem tudjátok, hogy ki kezdte el a civakodást. A probléma hátterében állhat, hogy sok kemény, és agresszív megnyilvánulást tapasztalsz most a külvilág részéről, amelyek nagyon megviselnek. Munkád során is rengeteg diszharmonikus hatással szembesülsz - hol vezetnéd le a rengeteg stresszt, ha nem otthon? Hosszabb távon mégsem kifizetődő ez a hozzáállás, hiszen hatására még az is elromolhat, ami eddig jól működött életedben.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten sok pénz mehet át a kezeden, s ha ügyes vagy, akkor marad is belőle valamennyi. Erre az összegre munkád révén tehetsz szert, tehát megdolgozol érte, így valószínűleg értékelni is tudod. Azonban könnyen fejedbe szállhat a dicsőség, hiszen mi jelenthet nagyobb hatalmat, mint a pénz? Te pedig imádod, ha mások felett hatalmad lehet, ám ha igazán szellemi ember vagy, akkor ezt semmiképpen sem fogod kihasználni. Örülj ennek a plusz bevételnek, de ne használd fel arra, hogy másokat befolyásolj vele. Ez hosszú távon úgysem működik!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Egy forró szerelem érzése teljesen átformálhat téged. Eleinte csak szexuális vonzalomnak indult ez a kapcsolat, de egyre jobban belebonyolódsz érzelmileg is. Ám akadályok is tornyosulnak a kapcsolat előtt - lehet, hogy másfelé is vannak kötelezettségeitek? Tehát a hétköznapokat nem biztos, hogy meg tudjátok osztani egymással. Így maradnak az alkalomszerű találkozások, amelyek azonban annál forróbban alakulnak... A keserűség árnyéka azonban mindig ott van közöttetek: ennek a kapcsolatnak talán nincs is jövője. Azonban ameddig tart, addig örülhetsz neki! Utána pedig meg kell tanulnod elbúcsúzni.

Bak (december 22. - január 20.)
Váratlanul nagy pénz ütheti a markodat ezen a héten, amely bizony nagy örömmel tölt el. Lehet, hogy bejön egy-egy régóta dédelgetett terved, és sikerre viszed üzleti ügyeidet. Ennek gyümölcsei most karnyújtásnyira vannak, és csak az a dolgod, hogy leszüreteld őket. Akkor is ügyesen tárgyalhatsz, ha bankügyleteid vannak folyamatban, vagyis akár kölcsönt szeretnél felvenni, akár értékpapírokat vásárolsz. Szinte bármilyen ügy, amikor pénzzel foglalkozol, meghozza az eredményét, és nagy profitot jelenthet neked. Egy dologgal ronthatod el a lehetőségeket: saját bizonytalanságoddal. Azonban elég határozott ember vagy ahhoz, hogy még ez se jelentsen problémát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Olyan különleges hangulataid, s álmaid vannak ezen a héten, amelyekkel saját magadat is megleped. Rendkívül fogékony vagy minden olyan témára, amely nem szokványos, és a különlegesség érzetével tölt el. Ideje elmerülnöd egy-két jó szakkönyvben a témával kapcsolatban, sikerrel foglalkozhatsz asztrológiával, vagy akár tenyérjóslással is. Álmaidra nagyon figyelj, mert most olyan tanácsokat kaphatsz lelki vezetőidtől, amelyekkel régóta húzódó problémáidat, vitás ügyeidet oldhatod meg. Akár még a jövőt is megláthatod álmaidban, ám mielőtt komoly következtetéseket vonnál le, beszéld meg a témát egy hozzáértő emberrel.

Halak (február 20. - március 20.)
Olyan jól nézel ki, és olyan jó formában vagy, hogy puszta lényeddel bárkit szinte bármire rá tudsz venni. Csak egy mosolyod kell ahhoz, hogy az emberek körülötted úgy ugráljanak, ahogyan te szeretnéd. Ennek oka, hogy mások most nagyon vonzónak találnak, és olyanok is lesznek, akik nem is tudnak ellenállni varázserődnek. Ügyelj arra, hogy pusztán szórakozásból ne csábíts el senkit. Ez nem a legetikusabb dolog, és megvannak a hátulütői is. Nevezetesen az, hogy máskor, más körülmények között neked kell majd megtapasztalnod azt, hogy milyen az, amikor játszadoznak veled.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!