Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma érdemes minden olyan dologgal foglalkoznunk, amelyet különlegesnek tartunk, de amelyhez máskor lehet, hogy nem lenne bátorságunk. Aki vonzódik az extrém sportokhoz, az lehet, hogy a mai napon kezdheti el sikerrel művelésüket.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már együtt áll a Neptunusz bolygóval, ám a konstellációt támadja a Mars bolygó. Érzelmileg sokkal könnyebben becsaphatnak. Nem lesz nehéz minket illúziókba ringatni. Tehát, amit a mai napon ígérnek nekünk, azt azért ne vegyük készpénznek, és ez főleg szívügyekre vonatkozik.

Mi is tehetünk meggondolatlan ígéreteket, amelyekről az adott pillanatban azt hisszük, hogy be is tartjuk őket. Később azután, józan ésszel átgondolva az eseményeket, rádöbbenünk, hogy felelőtlenül mondtunk ki bizonyos dolgokat. Tehát: hagyjuk kiforrni magukat az eseményeket, ne menjünk bele ma komoly döntési helyzetekbe.

A Mars bolygó hatására, lehet, hogy erőszakosan próbálnak meg minket meggyőzni valamilyen korántsem helyénvaló dologról. Ugyanez a bolygóállás hozhat testi szinten vizesedési problémákat, szervezetünk jobban visszatartja a vizet. Igyunk csalánteát, tartózkodjunk a só fogyasztásától ezen a napon.

Ma a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad, ezért fordítsunk gondot hormonrendszerünkre. A Hold együtt áll a Merkúrral, és szextilben a Plútó bolygóval. Sokkal kitartóbbak leszünk, mint máskor, és intenzíven foglalkoztatnak minket a saját, és mások lelki mélységei.

Hajnalban a Hold belép a Vízöntőbe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a lábszárakat, a bokákat valamint a hormonrendszert érinti. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha ezekben a napokban kerüli a hosszas állást, ne tervezzünk erre az időszakra bevásárló körutakat.
Érzelmi szempontból a Hold nincs a legjobb helyen a Vízöntőben, nem tudja kedvező hatásait kibontakoztatni. Kissé kihűlnek az érzelmek, helyükbe lép a függetlenség iránti vágy. A kötelékek kissé oldódnak ilyenkor. Jó, ha ezt tudatosítjuk magunkban, így nem fogunk neheztelni partnerünkre, ha kissé hidegebbnek érezzük, mint máskor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!