Heti horoszkóp 2004. április 27-től május 3-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A következő napokban sokat gondolkodsz azon, hogyan tehetnéd egy kissé színesebbé, izgalmasabbá szerelmi életedet. Vágyaid, erotikus fantáziáid is túlmutatnak a megszokotton, a kérdés csak az, hogy ezeket a vágyakat meg tudod-e élni állandó partnerkapcsolatodban. Nem biztos, hogy párod most fogékony ezekre, kisebb baja is nagyobb lehet annál, hogy szexuális életetekre helyezze a legnagyobb súlyt. Könnyen egyedül maradhatsz ezekkel a fantáziákkal, és ennek az eredménye az lehet, hogy könnyen kikacsinthatsz párkapcsolatodból. Alkalom lesz elég arra, hogy engedj a kísértésnek, és lehet, hogy most nem is tudsz ellenállni ezeknek a kínálkozó alkalmaknak.

Bika (április 21. - május 20.)
A következő napokban még az a titkos jóakaró játssza a legnagyobb szerepet életedben, akinek nagyon sokat köszönhetsz munkahelyi előmeneteled szempontjából. Lassan derengeni kezd neked, hogy ki is ez az illető, azonban egy nagy gondot is felvet életedben. Kiderül, hogy támogatása korántsem csak emberi jóságból fakad, bizony szeretne tőled egy kis gyengédséget kapni. Lehet, hogy nyíltan kifejezi feléd, hogy vonzódik hozzád, lehet, hogy csak célozgat erre. Te sem vagy közömbös titkos támogatód iránt, nagyon is hatással van érzelmeidre és érzékeidre. Mégis érzed, hogy nem lenne etikus egy ilyen viszonyt folytatnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon szélsőségesen reagálsz most környezeted jelzéseire. Hangulatod úgy változhat meg egyik pillanatról a másikra, hogy az átmenet szinte észre sem vehető. Elbűvölő, bájos lényből pillanatok alatt válsz sárkánnyá, sokkolva ezzel családod, és ismerőseidet. Nem tudják, hogy mit kezdjenek ezzel a magatartással, és érthetetlen számukra ez a viselkedés a részedről. Végül is érthető a csodálkozásuk, hiszen nincs olyan ember, aki most követni tudná hangulataid változásait. A legjobb talán az lenne, ha tudatosan tartanád kordában ezeket az indulatokat, és valamilyen értelmes középutat találnál. Egyik szélsőség sem megfelelő, sem a mézesmázosság, sem a csipkelődés nem vezet jóra.

Rák (június 22. - július 22.)
A következő napokban kiderülhet valamelyik felszínes kapcsolatodról, hogy jóval több már, mint laza barátság, hiszen időközben szoros érzelmi szálak alakultak ki közöttetek. Az érzelem kölcsönös, és elmondhatod, hogy egy igazán jó barátra leltél, akire mindig számíthatsz majd. Ilyen kapcsolatok nagyon ritkán alakulnak ki az ember élete során, ritka az olyan barátság, amelyik nem csak felszínes, és üres rituálékról szól. Frissen szerzett barátod lesz az az ember, akire majd legbensőbb titkaidat is rábízhatod, és nem kell szégyellned előtte semmit sem. Rengeteg segítséget ad majd neked életed során, és persze az a jó, ha ezeket viszonozni is tudod majd valamivel. Így ez a kapcsolat nagyon szép, tartós, és tartalmas lehet majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Továbbra is a szerelem játssza a főszerepet életedben, és egy friss találkozáshoz nagyon nagy reményeket fűzöl. Annyira megmozgatja a fantáziádat, és érzékeidet az illető, hogy nyugtalanságod óriásira nő, és alig tudsz másokra odafigyelni és elvégezni a munkádat. Nagyon szép kapcsolat van közöttetek bimbózóban, ám egy dologra figyelj oda: olyan dolgokat is belelátsz az alakuló kapcsolatba, amelyeket nem hordoz magában. Ezért nagyon könnyen csalódhatsz, mert lehet, hogy nem lesz pont olyan, mint amilyennek elképzeled, hiszen nagyon magasak az elvárásaid.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A következő napokban - jó munkaerőhöz híven - szinte minden percedet a munkahelyeden töltöd. Erre két okod is van: az egyik az, hogy nagyon szeretnél minél jobban teljesíteni, és kivívni munkatársaid és főnökeid elismerését. A másik pedig az, hogy lebilincselőnek tartod valamelyik munkatársad személyét, és már-már azt lehet mondani, hogy kissé beleszerelmesedtél. Azért csak kissé, mert állandó párkapcsolatod is fontos számodra - igaz, hogy otthon egyre kevesebbet látnak téged. Viták is kialakulhatnak a sok távollét miatt, hiszen joggal várják el tőled családtagjaid, hogy néha otthon is megmutasd magadat. Nem lesz könnyű mindkét helyen teljesíteni, s mindenki igényét kielégíteni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A következő napokban érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy vajon milyen minőségben vagy jelen kapcsolataidban. Figyeld meg saját magadat mások tükrében, és gondolkodj el azon, hogy vajon miért olyan jelzések érkeznek hozzád a körülötted élő emberek felől, amilyeneket kapsz tőlük. Ha agresszívek veled, akkor saját agressziókezeléseden kell majd elgondolkodnod. Ha azonban rendben vannak kapcsolataid és mindenki csupa kedvesség veled szemben, akkor lehet, hogy te is így viszonyulsz hozzájuk. Az utóbbi eset sokkal jobb, mint az első, azonban felveti azt a kérdést, hogy vajon ki mered-e mutatni mások felé, dühödet és indulataidat. Ebben a kérdésben is az arany középút a megfelelő.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A következő napok rengeteg munkát tartogatnak neked, azonban jelentőset léphetsz előre a munkahelyi ranglétrán. Kiderülhet, hogy szinte csak te értesz egy-egy feladat elvégzéséhez, és lehet, hogy munkatársaid hozzád fordulnak segítségért. Azonban most sincs itt az ideje annak, hogy kioktasd őket, és kihangsúlyozd, hogy nélküled már semmi sem megy ezen a munkahelyen. Inkább vedd elő segítőkész arcodat, és kedvesen segíts, lehetőleg úgy, hogy szinte ne is érezzék, hogy segítesz nekik. Ez a megoldás jobb lehet, olyan szempontból is, hogy a béke megmarad, és nem szerzel ellenségeket magadnak. Te is lehetsz még olyan helyzetben, amikor mások támogatására lesz szükséged.

Nyilas (november 22. - december 21.)
A környezetedben élő emberek a következő napokban nagyon ellentétes jelzéseket közvetítenek feléd. Lesznek olyan pillanatok, amikor túláradó kedvességet tapasztalsz felőlük, máskor pedig olyan mintha csak az ellenséget látnák benned, elhalmoznak feszült, és ellentmondásos pillanatokkal. Nem nagyon tudsz kiigazodni a most a környezeteden, kiszámíthatatlannak érzed még a barátaidat is. Nem biztos, hogy tudod, hogy te magad váltottad ki a körülötted élő emberekből ezt a magatartást, és ott kezdődött ez a probléma, amikor te magad viselkedtél ilyen szeszélyes és szélsőséges módon. Most ezek az emberek azt mutatják meg neked, hogy te is viselkedtél már ellentmondásos módon.

Bak (december 22. - január 20.)
A következő napok mások érzékenységével állítanak szembe, és most bizony meg kell kérdezned magadtól, hogy Te hogyan is állsz a sebezhetőséggel és érzékenységgel. Másokon keresztül tapasztalod meg, hogy egy ember néha elbizonytalanodhat, elérzékenyülhet, és megmutathatja sebezhető énjét. Tőled nagyon távol áll az ilyen magatartás, és lehet, hogy mások előtt soha nem engeded meg magadnak ezt a viselkedést. Látván mások érzékenységét, kicsit kényelmetlenül és kínosan érzed magad, ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudsz mit kezdeni ezekkel az érzelmekkel. Az élet azonban a legtöbbször addig "gyakoroltatja" velünk az ilyen jeleneteket, amíg fel nem vállaljuk, hogy lelkünk is van, és azt nem szégyen megmutatni másoknak is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon sok kötelezettség, és munka vár rád a következő napokban. Szinte a végkimerülésig dolgozol, és így is olyan érzésed van, hogy soha nem érsz a munkád végére, és teljesen el vagy úszva. Családod ott áll mögötted, és támogatják minden elképzelésedet. Otthon tartják a frontot, és minden olyan kis aprósággal foglalkoznak, amire már neked nem jut időd. Talán eszedbe sem jut, hogy milyen nagy segítséget jelentenek neked, és talán nem jut eszedbe megköszönni segítségüket. Különösen párodnak köszönhetsz sokat, aki a napi ügyek intézésétől a számlák befizetéséig mindenről gondoskodik. Így tudod megoldani azt, hogy jól teljesíts a munka frontján, és sikeres ember legyél.

Halak (február 20. - március 20.)
A következő napokban rendkívüli intellektuális képességekkel rendelkezel majd. Egyébként sem vagy híján ezeknek a képességeknek, azonban most az agyad olyan gyors fordulatszámon pörög, hogy mindenkit túlszárnyalhatsz. Nem jelentenek neked gondot a legkomolyabb munkahelyi feladatok sem, és jobbnál jobb ötletek jutnak eszedbe, amelyeket meglepően gyorsan tudsz kivitelezni. A kérdés csak az, hogy valóban hasznos dolgokra fordítod-e ezt a kreativitást? Tényleg dolgozol vele, vagy csak álmodozgatsz? Lehet, hogy a megszokottnál is színesebb álmokat szősz, és nem is veszed észre, hogy már nem vagy jelen a valóságban. Ha semmiképpen nem tudsz a földön járni, akkor írj mesét, és keress olyan kiadót, aki gyerekkönyvek, kiadásával foglalkozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!