Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szextilben áll az Uránusz bolygóval. Ma nem esik majd nehezünkre, hogy új helyzetekhez, ismeretlen emberekhez alkalmazkodjunk. Belül nagyon rugalmasak leszünk, készen állunk az új feladatokra, új ismeretek megszerzésére.
Vágólapra másolva!

A mai napon óriási a szabadságvágyunk, úgyhogy tegyünk eleget ennek a kívánságunknak. A nap egyik felét szenteljük saját magunknak, sétáljunk egy óriásit, vagy válasszunk más kedvünkre való programot. A konstelláció árnyoldala, hogy minden olyan behatásra, amelynél úgy érezzük, hogy megnyirbálják döntési szabadságunkat, agresszivitással válaszolhatunk. Erre figyeljünk tudatosan, gondoljuk át jobban lépéseinket.

Este már érződik a Hold-Jupiter trigon hatása, amely sokkal elfogadóbbá tesz minket. Nagyon alkalmas például arra, hogy közös programot szervezzünk családtagjainkkal, vagy arra, hogy otthon, közösen töltsünk el egy szép estét. További előnyös hatása, hogy nem fogunk beszélgetés közben összeveszni, hiszen sokkal jobban elfogadjuk egymás nézeteit, még akkor is, ha különbözik a miénktől.

A Hold-Neptunusz kvadrát hatására sokkal könnyebb lesz minket becsapni, és illúziókba ringatni, elsősorban érzelmi területen.

A Hold már belép a Bika csillagjegybe. Ezen a napon tegyünk meg mindent torkunk, mandulánk, fogaink és füleink érdekében. Nem javasolt viszont az agresszív beavatkozásokat, például műtéteket, operációkat tervezni erre a napra. Ha lehet, hangszálainkat kíméljük meg ezen a napon. Fogyasszunk rendszeresen mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet ezekben a napokban. Figyeljünk erre öltözködésünknél. Ha lehet, ne menjünk túlzsúfolt helyekre. Itt könnyebben megtalálnak minket az ártalmas vírusok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!