Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Nappal. A szőnyeg alá söpört konfliktusok, problémák felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkban. Ebből aztán parázs viták kerekedhetnek. Minden kis apróságon kiakadhatunk.
Vágólapra másolva!

Figyeljünk oda, és a nehézségekkel rögtön nézzünk szembe! Talán ha azon melegében megtárgyaljuk ellentéteinket, jobban tudjuk kezelni is őket. Szülőként megélhetjük, hogy ellentétek vannak közöttünk a gyermek nevelését illetően. Mást gondol az anya, és mást az apa. A mai napon a szempontjaink nem találkoznak egymással. Egy dolgot tartsunk szem előtt szülőként: mindegy, hogy apaként vagy anyaként milyen elveket vallunk, egy dolog a fontos: a gyermek érdekei, az ő boldogsága és jóléte.

Délelőtt a Hold belép az Ikrek csillagjegybe. Vállunkat, karunkat, kezeinket ne terheljük fölöslegesen, ellenkezőleg: kényeztessük ezeket a testrészeinket. Ha megsértjük ezeket a területeket, lassabban fog gyógyulni és fájdalmasabb is lesz.
Úgy érezhetjük, hogy a világ minden terhe a mi vállainkat nyomja. Így a probléma valószínűleg testi szinten is megjelenik majd. A megoldás a fizikális terápia lehet, a masszázs, fürdők, esetleg akupunktúra is jelentősen enyhítheti panaszainkat. A tüdőnkkel is adódhatnak kisebb problémák, nehezebben kapunk levegőt, mint máskor. Ezen a napon, duplán hasznos lehet a jól bevált légző gyakorlatok végzése. Ha lehet, menjünk minél oxigéndúsabb levegőre, vegyünk mély lélgeztet. "Mossuk át" tüdőnket, mentesítsük a környezeti ártalmaktól!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!