Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Reggel, valamint délelőtt a Hold kvadrátban áll az Uránusszal. Ezért könnyen előfordulhat, hogy a reggeli készülődés közben bizony meggyűlik a bajunk családtagjainkkal.
Vágólapra másolva!

A viták és veszekedések egészen apró mozzanatok eredményeképpen robbannak ki. Tulajdonképpen olyan apróságokon, amelyeknek jelentőségük sincsen igazán. Meglehet, hogy ilyen formában tör elő belőlünk az eddig elfojtott feszültség.

Délután már a Hold quincunxban áll a Neptunusz bolygóval. Ezért belül bizonytalanok lehetünk, s bizony nem találjuk az utat a realitáshoz, objektivitáshoz.

A Hold még mindig a Szűzben jár. A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani. Szellemi szinten érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy vajon "mit nem vesz be a gyomrunk".

Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!