Heti horoszkóp 2005. november 28-tól december 4-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rájöhetsz arra, hogy szerelmi életedben légvárakat építettél, s megtörténhet, hogy most szembesülsz a valósággal. Rádöbbensz, hogy már régóta "rózsaszín szemüveget" viselsz, s amint leteszed ezt a szemüveget, azt is észreveszed, hogy nélküle szürkének és hétköznapinak tűnik minden. Emellett ez az időszak megadja a lehetőséget számodra, hogy a szürkeségben is észrevedd az árnyalatokat, s megtanulhatod megtalálni a hétköznapokban is az izgalmakat, a pezsgést.

Bika (április 21. - május 20.)
Lassan-lassan nagyon is eleged lehet az alkalmazkodásból, és abból, hogy mindig és minden körülmények között diplomatikus és toleráns szeretnél lenni. Leginkább munkahelyeden tör rád a vágy, hogy jól odamondogass munkatársaidnak, és megmutasd, hogy a te türelmed sem végtelen, s elég volt már az alkalmazkodásból. A helyzet negatívuma lehet, hogy a düh és harag egyszerre borít el, s ez az érzelem igen látványos reakciókat válthat ki belőled, amelyekre környezeted nem számít.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagy léptékű terveid, vágyaid nem találnak igazolásra közvetlen környezetedben. Nagyon szívesen és örömmel beszélsz ezekről a vágyakról azoknak az embereknek, akik a legközelebb állnak hozzád, s legfőképpen családtagjaidnak. Első lelkesedésedet nagy eséllyel rombolhatja le az az ellenérzés, amit náluk tapasztalsz. Lépten-nyomon rávilágítanak arra, hogy amit tervezel, kivitelezhetetlen, s nagy nehézségekkel kell majd szembenézned.

Rák (június 22. - július 22.)
Munkád, egzisztenciád, és hétköznapi küzdelmeid nagyon is lefoglalnak, szinte közelharcot vívsz annak érdekében, hogy minden szinten kézben tartsd az eseményeket. Közben azt érezheted, hogy egy kicsit egyedül vagy, s rengeteg felelősség nehezedik a válladra. Annyira sok a dolgod, hogy nem jut számodra egy kis kikapcsolódás sem, de lehet, hogy nem is tudnál a szabadidőddel mit kezdeni, annyira benne vagy a ritmusban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Figyelj arra, hogy magatartásod ne váljon túlságosan is merevvé és keménnyé ezekben a napokban. Persze nem baj, ha megköveteled másoktól, hogy tartsák veled a lépést, de gondolj bele abba is egy kicsit, hogy sokszor ez nem is könnyű a környezeted számára. Hiszen ha te beindulsz, akkor semmi sem állíthat meg, munkabírásod is bámulatos. Arra is hajlasz egy kicsit a mostani időszakban, hogy "címkézz", vagyis előfordulhat, hogy egy bizonyos tulajdonság alapján előre eldöntöd bárkiről, hogy ő milyen ember - ami nem túl szerencsés.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Könnyen lehet, hogy új emberekkel hoz össze a sors, különösen a munkád területén. Olyan tárgyalópartnerekhez lehet szerencséd, akik merőben új lehetőségeket mutatnak meg neked, sőt előfordulhat, hogy felkínálnak egy olyan lehetőséget, amely - bár tanulmányokat igényel, s tapasztalatokat is kell szerezned benne - mégis feltárja előtted személyiséged eddig rejtett értékeit. Önbizalmad persze mindennek hatására meredeken megnőhet.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Családi életed nagyon kedvezően alakulhat, a velük töltött idő boldoggá tesz téged. Nem is igazán van kedved a kötelezettségeiddel foglalkozni, hiszen ezeket tehernek, nehézségnek éled meg. Az élet azonban rávilágíthat arra, hogy bizony sok a felelősség és a kötelezettség az életedben, s ezeket - sajnos - nem kerülheted ki. Az pedig nem segít, ha homokba dugod a fejedet, s úgy teszel, mintha nem léteznének.

Skropió (október 23. - november 21.)
Valaki előléphet a múlt homályából, aki régen szerelmes volt beléd, és te visszautasítottad. Akkor nem mentél bele a kalandba, s arra sem hajlottál, hogy felvállald ezt a vonzalmat. Talán nem is vetted észre, hogy mélyen a lelkedben nagyon sok mindent megmozgatott, s ösztönvilágodat jelentősen befolyásolhatta. Most azonban talán már sajnálod, hogy elszalasztottad az alkalmat, s élnél is a lehetőséggel, a kérdés csak az, hogy ez a lehetőség fennáll-e még.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Ideges és szétszórt lehetsz, millió tennivalód van, szinte lehetetlennek tűnik, hogy megállj egy kicsit pihenni. Mindenki észreveszi, hogy olyan vagy, mint a villamos energia, csak éppen te nem vagy ennek tudatában. Néha azonban előfordulhat, hogy kapkodásoddal a saját - és talán mások - munkáját is tönkreteszed, egyszerűen azért, mert nem adsz időt semmilyen eseménynek arra, hogy kiforrja magát. Fogadd el, hogy néha lassan és észrevétlenül érik be munkád eredménye.

Bak (december 22. - január 20.)
Megváltozhat a véleményed olyan emberi tulajdonságokról, cselekedetekről, amelyek a szigorúságot, keménységet sugároznak, és elképzelhető, hogy te magad is puhább, és lágyabb leszel. Ezt szinte észre sem veszed, s valójában mások sem tudnak nagyon mit kezdeni vele. Hiszen megszokták karakteres személyiségjegyeidet, és most hirtelen zavarban vannak attól, hogy más is tudsz lenni. Azonban elképzelhető, hogy környezeted empatikusabb tagjai kifejezetten örülnek a változásnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Saját bizonytalanságodat környezeted, és a külvilág erőteljesen megtorolhatja, előfordulhat, hogy a kívülről jövő ingerek azt sugallják neked, hogy jó lenne, ha tudnád, hogy mit akarsz valójában. Hiszen e nélkül nehéz járni a saját utadat, s nem előnyös, ha nem vagy tisztában saját, hosszabb távú jövőperspektíváiddal. Ezek a hatások arra sarkallnak, hogy elgondolkodj: honnan jöttél, s valójában hová is tartasz. Ha ezt felvázolod önmagad előtt, akkor könnyebb lesz az út.

Halak (február 20. - március 20.)
Beletörtél egy kicsit a napi robotba, s nem igazán tudod kihasználni kreatív képességeidet. Ez azt jelenti, hogy talán önként mondtál le arról, hogy ötleteidet megvalósítsd, s most gyászolod a játékos, gyermeki, kreatív énedet. Lehet, hogy nem elsiratni kellene, hanem "előbányászni" önmagadból, s teret, időt engedni neki, hogy élhessen, s megajándékozhasson sziporkázó ötletességével. Ha nem tudod előhívni, akkor nyomott lehet a hangulatod, s még csak az sem biztos, hogy tudod, hogy mi a bajod.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!