Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad, és quincunxban áll a Nappal, szextilben a Marssal. A hétköznapok során a szőnyeg alá söpört konfliktusok, problémák felszínre kerülhetnek.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad. Máj és epebántalmaink megszüntetésére azt tehetjük, hogy korán lefekszünk pihenni, mivel a máj és az epe éjfél után regenerálódik. Az olyan ember, aki éjszakázik, nem tud hatásosan fellépni ezzel a problémával szemben. Májproblémák esetén a sárga színnel végzett színterápia kiegészítő kezelésként ragyogóan beválik. Ha ilyen jellegű betegségre hajlamosak vagyunk, próbáljunk meg minél kevesebb zsíros ételt fogyasztani. Mivel a Rák "felel" a test folyadékháztartásáért is, igyekezzünk minél több vizet vagy gyógyteát fogyasztani, hogy fenntartsuk az ideális állapotot és megelőzzük a dehidratációt. Ha sok folyadékot fogyasztunk, az a test méregtelenítési folyamatait is segíti, hiszen szinte átmossa szerveinket.

A mai nap hangulatát kihasználhatjuk arra, hogy családi fotóinkat rendezgessük. Keressünk kedvenceinknek egy szép keretet és díszitsük velük a szobánkat.

Ma a Hold quincunxban áll a Nappal. A hétköznapok során a szőnyeg alá söpört konfliktusok, problémák felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkban. Ebből aztán parázs viták kerekedhetnek. Minden kis apróságon "kiakadhatunk". Figyeljünk oda, és a nehézségekkel rögtön nézzünk szembe. Talán ha azon melegében megtárgyaljuk ellentéteinket, jobban uralkodhatunk rajtuk. Különösen estére keríthet minket magába az a hangulat, hogy mindenképpen a figyelem középpontjába szeretnénk kerülni. Talán valamilyen apró, de különleges ajándékkal készülünk szeretteink számára, de az ajándékozás öröme mellett az is motiválhat minket, hogy elismerjék kedvességünket és ízlésünket, nagyra becsüljék gesztusainkat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!