Szerelmi horoszkóp július 26-tól augusztus 1-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Hihetetlenül érzékeny hangulatban leszel a napokban, és fogékony vagy minden apróságra, amely kedveseddel kapcsolatos. Az ő hétköznapi gondjai a te problémáid is lesznek, minden eszközt megragadsz arra, hogy segíts neki. Nagyon figyelsz rá - ezt ki is mutatod. Ha azt látod, hogy bántja valami, akkor mindent bevetsz annak érdekében, hogy megvigasztalhasd. Annyira elbűvölően viselkedsz, hogy lehetetlen ellenállni a kedvességednek!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon játékos hangulatban lehetsz a napokban, és képes vagy arra, hogy kitaláld azt, hogy kedvesed milyen programoknak örülne a legjobban. Ha azon gondolkozik, hogy jó lenne egy koncertet végighallhatni, akkor már aznap megleped a jegyekkel - minden előzetes megbeszélés nélkül. Remekül ráérzel arra, hogy éppen milyen hangulatban van, szinte beszélnetek sem kell ahhoz, hogy megértsétek egymást. Nagyon szép élményekkel lehettek gazdagabbak!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Kicsit változékony a hangulatod a napokban, ehhez kedvesed nehezen alkalmazkodik. Ebből adódóan nehezebben értitek meg egymást, lehet közöttetek néhány félreértés. Emellett nagyon gyengéd hangulatban vagy, és ha a szerelmed hajlik arra, hogy néhány csendes estét eltöltsön veled, akkor nagyon sok kedvességben részesíted. A zajos szórakozásokhoz viszont nincs sok kedved.

Rák (június 22. - július 22.)
Közlékeny hangulatban leszel a napokban, nagyon sokat beszélsz kedvesednek, mindenféle apró-cseprő dolgokról. Egy ideig türelemmel hallgat, de aztán rájöhet, hogy ő inkább meghittségre, nyugalomra vágyna. Figyelj arra, hogy ha filmet néz, vagy olvasgat, akkor ne támadd le hirtelen a mondanivalóddal. Egy információt elég egyszer is elmondanod neki. Nagyon vágysz arra, hogy a lelkedről beszélj, ez azonban zavarba ejtheti őt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon fogékony vagy az érzéki élményekre a napokban, és szeretnél egy kicsit az élet "naposabb oldalán" járni. Többször is elmennél egy finom vacsorára egy igazán jó étterembe, és a szórakoztató programokra is több igényed lehet. A kérdés az, hogy mindezt meg tudod-e osztani kedveseddel, hiszen ő az, akivel szívesen töltenéd az idődet. Ha inkább otthon maradna, akkor csalódottá válhatsz, sőt, unalmasnak találhatod a partneredet!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon érzékeny és álmodozó a hangulatod, rengeteg romantikára lehet igényed. Arra vágysz, hogy kéz a kézben andalogjatok a nyári éjszakában, vagy nagyon örülnél egy olyan meghitt, gyertyafényes vacsorának, amellyel kedvesed lep meg. Hosszú órákig szeretnél beszélgetni a szerelmeddel, méghozzá meghitt, intim témákról. Ha mindezt megkapod a kedvesedtől, akkor nagyon boldog leszel, ha azonban nem hajlik az érzelmességre, akkor akár el is sírhatod magad elkeseredettségedben!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Egy kis szabadságra vágysz a kapcsolatodban, és talán szórakozni is inkább egyedül mennél. Szükséged lehet arra is, hogy valamelyik barátoddal megbeszéld az életedet, sőt, szerelmi ügyekben is tanácsot kérnél tőle. Ha kedvesed féltékenységgel reagál erre, akkor lehet néhány intenzív vitátok. Nem hagyod lenyesegetni a szárnyaidat, még akkor sem, ha ez feszültséget teremt a szerelmi életedben.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Meglehetősen szigorúan bánsz a napokban a partnereddel. Ha vannak rossz szokásai, akkor könyörtelenül rámutatsz a hibáira, és nyomatékosan megkéred, hogy változtasson ezeken. Elmondod azokat a sérelmeket is, amelyek már régóta nyomják a szívedet. A kérdés az, hogy kedvesed mennyire megértő és együttműködő. Ha támadásnak veszi a szavaidat, akkor lehet néhány feszült napotok!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A szerelemről nagyon idealisztikus elképzeléseid vannak a napokban, sokat vársz el kedvesedtől, de magadnak is nagyon magasra teszed a mércét. Azt akarod, hogy maximálisan odafigyeljen rád, és mindent megtegyen azért, hogy jól érezd magad. Te is szeretnéd a maximumot nyújtani neki, többször is meglepheted kedves figyelmességekkel. Ügyelj arra, hogy valóban csak apró ajándékokat vegyél, így szerelmed nem érzi magát a lekötelezettednek.

Bak (december 22. - január 20.)
Nemcsak kedvesed társaságára tartasz igényt a napokban, fontossá válnak neked a barátságaid is. Időt szeretnél szakítani ezekre a kapcsolataidra is, de ez azt jelentheti, hogy külön programokat kell szervezned, nem tudsz szerelmeddel annyi időt tölteni, mint máskor. Ha azt tapasztalod, hogy kedvesed megsértődik vagy dühös, akkor öntsetek tiszta vizet a pohárba: beszéljetek arról, hogy akkor jó egy kapcsolat, ha mindketten szabadok lehettek benne.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Kedvesed is és te is nagyon érdeklődő hangulatban vagytok, így nagyon jó programokat szervezhettek magatoknak. A közös élmények segíthetnek abban is, hogy még szorosabbá váljék a kötelék, amely köztetek él. Gyűjtsetek még több közös barátot, hiszen ez is növeli az összetartozás élményét. Jó ötlet, ha többször is elmentek szórakozni! Jusson szinte minden napra valamilyen kellemes, nyári program!

Halak (február 20. - március 20.)
Szerelmi kapcsolatodat akkor teheted sokkal jobbá, ha minden nap egy kis időt szakítasz arra, hogy oldott légkörben beszélgethessetek, például egy kellemes vacsora után. Lepd meg apró figyelmességekkel kedvesedet, nagyon örülhet például, ha saját kezűleg elkészíted a kedvenc süteményét. Ezzel megmutathatod neki ragaszkodásodat, ő pedig biztosan értékeli majd a fáradozásaidat. Sokat használhat a kapcsolatotoknak néhány nyugodt, csendes este, amikor csak egymásra figyeltek!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!