Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold már a Bak csillagjegyben halad, trigonban áll a Merkúrral. A mai nap megfelelő arra, hogy higgadtan, türelmesen beszélgessünk családtagjainkkal.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Bak csillagjegyben halad. Ma a térdeink lesznek érzékenyebbek, figyeljünk arra, hogy ne terheljük túl a lábainkat. Mindez a sport alkalmával lehet lényeges - ügyeljünk a fokozatosságra. Ha rendszeresen sportolunk, akkor fontos lehet, hogy kicsit több bemelegítő gyakorlatot végezzünk, így elkerülhetjük a sérüléseket. Emellett ma úgy érezhetjük, hogy nincs kedvünk a mozgáshoz, fáradtak vagyunk, tehát kíméletesebbnek kell lennünk magunkkal.

Kötelességtudóak leszünk, több türelmünk lehet az unalmas, monoton feladatokhoz. Fegyelmezettebben tudunk dolgozni, ezt a hajlandóságunkat érdemes kihasználnunk. Igaz, szigorúbbak is leszünk önmagunkkal, tudatosan kell figyelnünk a saját igényeinkre. Előfordulhat, hogy elfelejtünk enni vagy inni.

Ma a Hold trigonban áll a Merkúrral. Itt az idő a kommunikációra - beszéljük meg a fontos ügyeket munkatársainkkal, vagy üzleti partnereinkkel. Otthon is rátérhetünk azokra a témákra, amelyek feszült pontokat jelentenek. A mai nap megfelelő arra, hogy higgadtan, türelmesen beszélgessünk családtagjainkkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!