Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép az Ikrek csillagjegybe, kvadrátban áll a Szaturnusz bolygóval. Előfordulhat, hogy több feladatot kapunk a munkahelyünkön, azonban ez most inkább elkeserít minket, hiszen egyébként is fáradtabbnak érezzük magunkat!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép az Ikrek csillagjegybe. Egészségünk szempontjából a kezeink kerülhetnek előtérbe, érdemes jobban odafigyelnünk, ha szúró-vágó eszközökkel, késekkel dolgozunk. A konyhai munkálatok során is jobban kell ügyelnünk, és akik gépekkel, veszélyes szerszámokkal dolgoznak, legyenek ma körültekintőbbek!

Még a fogyó Hold idejét éljük, így érdemes fontolóra vennünk szervezetünk méregtelenítését. Nagyon jó ötlet, ha néhány napig csak növényi táplálékot fogyasztunk. Ha diétázni szeretnénk, akkor ma kezdjünk hozzá, hiszen könnyebben adunk le néhány kilót.

Érdeklődő hangulatban leszünk - információra éhesen vagyunk jelen a munkahelyünkön -, sőt, fogékonyak vagyunk a pletykákra is. Bármennyire is érdekel azonban minket munkatársunk magánélete, semmiképpen se viselkedjünk tapintatlanul! Nagyon sikeresen beletanulhatunk a mai napon új tevékenységekbe, akár új tanulmányokba is kezdhetünk!

A Hold kvadrátban áll a Szaturnusz bolygóval. Nem szívesen vállalunk felelősséget, és a plusz terheket, munkákat sem fogadjuk örömmel a munkahelyünkön. Előfordulhat, hogy még több feladatot kapunk, azonban ez most inkább elkeserít minket, hiszen egyébként is fáradtabbnak érezzük magunkat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!