Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma délutánig a Hold a Kos csillagjegyben halad, és trigonban áll a Plútóval. Energikusak, de egyben türelmetlenebbek is lehetünk. Terveinkről, céljainkról, igazunkról könnyedén meggyőzhetünk másokat.
Vágólapra másolva!

Ma délutánig a Hold a Kos csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából fejünk lesz érzékenyebb - s ez értendő a fogainkra is. Ha panaszaink vannak, akkor feltétlenül keressük fel fogorvosunkat egy általános ellenőrzés céljából, kérjünk tanácsot, beszéljük meg, milyen kezelésekre lesz/lehet szükség, de a drasztikusabb beavatkozásokat azonban ne a ma végeztessük el: ma rosszabbul tűrjük a fájdalmat, és a sebek is lassabban gyógyulnak be.

Ma gyorsabbak és ösztönösebbek lehetünk, de egyben türelmetlenebbek is. Tettrekészségünk hasznunkra válhat, hiszen könnyebben a végére érünk a teendőinknek - igaz, az aprólékos, precíz munkavégzéshez nincs sok kedvünk. Ha megtehetjük, halasszuk el pár nappal ezeket a feladatokat.

Ma a Hold trigonban áll a Plútóval. Könnyen győzünk meg másokat, egyszerűbb magunk mellé állítani a többieket. Ez igaz lehet a munkánkban és az üzleti tárgyalásainkon is - tehát ha vannak fontos üzleti ügyeink, akkor a mai napon érdemes megtennünk a jelentőségteljesebb lépéseket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!