Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad, szemben áll a Nappal és a Vénusszal. Ez a hatás az érzelmek kinyilatkoztatásáról, bevallásáról is szól.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy minden magunkhoz vett táplálékot elraktározzunk, így nagyobb a hízás esélye. Bár erőteljesen vágyhatunk a bőséges, nehéz, fűszeres és zsíros étkezésekre, próbáljuk meg kicsit visszafogni magunkat. Ebédre készítsünk magunknak gyümölcssalátát, szórjuk meg apróra vágott dióval vagy mandulával. Az olajos magvak serkentik a gondolkodást és bőrünknek is jót tesznek.

A Hold ma szemben áll a Nappal és a Vénusszal. Ez a nap az érzelmek kinyilatkoztatásáról, bevallásáról szól. Ügyeljünk azonban arra, hogy könnyen kiábrándultság, csalódás lehet annak az eredménye, ha mások nem viselkednek ugyanolyan nyíltan velünk, mint ahogyan mi hozzájuk állunk. Az érzelmi kockázatvállalást is kerülnünk kéne, nem biztos, hogy hosszú távon id jó hatása lesz annak, ha most teljesen kitárulkozunk mások előtt - lehetséges ugyanis, hogy valaki visszaél majd a most megszerzett információkkal. A telihold hatására ráadásul mindenki egy kicsit idegesebb, feszültebb, így hevesebb érzelmi reakciókra is számítanunk kell.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!