Hozzávalók:
1 csomag friss leveles tészta, 3 nagyobb fej vöröshagyma, 15 dkg henger alakú kecskesajt, 4 ág kakukkfű, 2 evőkanál olívaolaj, só, darált bors
Elkészítése:
Hajtsuk szét a leveles tésztát, majd vágjuk keresztben kétfelé. A két, téglalap alakú tésztát tegyük egy sütőpapírral borított sütőlemezre.
A tészták széleiről vágjunk le egy-egy centis csíkot, majd azt helyezzük a tészta szélére úgy, hogy peremként körbezárja a tésztát.
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagyobb serpenyőben, majd adjuk hozzá a felszeletelt vöröshagymát. Daráljunk rá borsot, tépkedjük rá a kakukkfű leveleit, ízesítsük kevés sóval, majd közepes lángon, állandóan kevergetve pároljuk 6-8 percig, míg a hagyma puha nem lesz.
Hagyjuk kissé kihűlni, és utána töltsük a tészta közepére. Egyengessük el kanállal, majd szeleteljük rá a kecskesajtot. Tegyük előmelegített sütőbe, és 170 fokon, 15-20 perc alatt süssük ropogós barnára.