Pörgesd fel a színt!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A L'Oréal Paris megalkotta a Color Booster technológiát: a hat új, színtiszta, intenzív, élénk, csillogó árnyalatból álló hajfesték-családot. Ehhez az újdonsághoz a L'Oréal hajápolási kutatócsoportja kifejlesztette az új generációs, óriási erejű színezőanyagokat, a direkt kromatikus pigmenteket, melyek megfelelnek a nők egyik legfőbb elvárásának: még intenzívebb, még jobban látható árnyalatot adnak a hajnak.

L'OréalForrás: L’OréalL’Oréal


Milla Jovovich a Féria Color Booster P76, Beyoncé a P75, Ayako a P48 árnyalatát viseli.

Az új technológiának köszönhető előnyök:
- határtalan a szín: intenzív, élénk, hihetetlenül csillogó színeredmény akár sötét hajon is
- határtalanul vibráló árnyalat: a hajszín vonzza a fényt és csiszolt drágakőként szórja szét, így az árnyalat intenzitása megsokszorozódik, a színeredmény valóban három dimenziós
- határtalanul tartós szín: a szín friss és intenzív marad.

Nézze meg a L'Oréal reklámfilmjét Milla Jovovich-csal és Beyonce-szal!http://www.mindentudas.hu/attached/20021106fcb.mpg

A Féria Color Booster technológia egyesíti a klasszikus tartós hajfesték tartósságát a direkt kromatikus színezőanyagok színerejével és fényével. Az eredmény: ultra-intenzív, fényesebb és nagyon hosszan tartó hajszín.
A direkt kromatikus színezőanyagok tartós hajfestésben történő alkalmazását a L'Oréal fedezte fel és öt szabadalommal védette le.

A Color Boosternek elnevezett színtiszta pigment-koncentrátum egy kis tubus, amelynek tartalmát a szokásos hajfesték/színelőhívó keverékhez kell hozzáadni.

L'OréalA Féria Color Booster 6 vadító árnyalatban kapható:

P22 Pure Violine Power - Vadító padlizsánfekete
P46 Pure Ruby Power - Vadító mélyvörös
P48 Pure Purple Power - Vadító violett
P64 Pure Red Power - Vadító vörös
P75 Pure Copper Power - Vadító világos rézvörös
P76 Pure Spice Power - Vadító világos vörös

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!