A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: --

A kép a természet vad csapásainak ellenálló, magányos individuum találkozását rögzíti a megfoghatatlan végtelennel. Az apró szigetember, a távoli sziklák, kopár domboldal, sivár vegetáció mégis egységes egészet alkot, ámde a globális kohézióhoz szükség van a parányi, már-már elhanyagolható méretű, szinte észrevétlen bójákra, melyek mintegy sárgán lebegő köldökzsinórként kötik össze a valóságot a szürreális világgal.

Hölgyolvasóink bikinire vetkőztekhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030807holgyolvasoink.htmlFesztiválok nyarahttp://nyar.origo.hu/nyar/20030718fesztivalok.html

A megismételhetetlen pillanatot rögzítő fotográfia láttán szembesülünk újfent azzal a keserves ténnyel, hogy pusztán minimális, inszignifikáns porszemek vagyunk a Nagy Végtelenben, a hatalmas kozmoszban. A pajkos szellő közben huncut játékot űz a fel-feltámadó, bő ruhával, ám az ember dacol a vad természet csapásaival, ellenáll a dühödt szélnek s rendíthetetlenül filmszalagra rögzíti a nagy, hullámzó kékséget. A fénykép címe: "Anyu a tengert videózza" (ebben minden benne van) s a Nyár rovat a szezon eddigi legjobb fotójának választotta - így a valóságot pontosan visszaadó, tehetséges fotós is megérdemel két tálcányi, azaz 48 doboz kiváló Borsodi sört.

Alább egy másik fotót láthatunk, mintegy bónuszként, ugyanezen sorozatból. A második fotó címe: "Anyu fagyizik."

Forrás: --

A Nyár Fotópályázat aktuális témái:
Sziget Fesztivál, Én és a kutyám, Egzotikus tájakon

Van képed? Van sörünk!

nyar@origo.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!