Amikor csak a nők keverik

Vágólapra másolva!
A Tranceport a nemzetközi nőnap alkalmából ismét megrendezi a nagysikerű ChiXX With DisXX buliját. Pénteken este a K2 klubban három teremben, három különböző stílusban tizennégy djane, vagyis dj-lány keveri a zenét.
Vágólapra másolva!

A ChiXX With DisXX trance & psychedelic-termében Silver Moon, Lillith és az a dj Sylvie lép fel, aki az egyik legrégebbi motoros a szakmában. Az 1996. áprilisi budapesti Mayday Raverlasting termében tűnt föl, tizennyolc évesen, mire Sterbinszky, a kispesti Club Bedrock akkori rezidense azonnal munkalehetőséget ajánlott neki.

Azóta az ország összes nagy klubjában zenélt, szinte minden magyar élvonalbeli és számos külföldi dj-vel (Lexicon Avenue, Oliver McGregor, Tiësto, Paul van Dyk, Andry Nalin, Marusha) volt alkalma együtt játszani. Progressívehouse, trance, deep sounds és tribal a fő vadászterülete - Progressylvie címmel 2000-ben adta ki saját mixlemezét.

Az említett trión kívül ebben a teremben még a francia származású Miss Tick lép fel. Az ifjú amazon hiphopon nőtt fel, a trance-t csak 1999-ben fedezte fel. Hazája partykultúrájának aktív tagja, több év óta a progresszív szcéna meghatározó alakja.

Több, jobbára eklektikus stílusú partysorozat szervezője, ennek megfelelően maga is sok irányzatból válogat, bár saját bevallása szerint a progresszív és az electro az ő igazi világa, megspékelve egy kis tribal-érzéssel.

A techno-house vonalat Nadine Storm erősíti, aki első technóközeli élményét egy eredetileg légitámadás ellen épített bécsi bunkerban szerezte, 2005-ben, mint bulirésztvevő. Szerencsére túlélte az eseményt, olyannyira, hogy hamarosan a dj-pultban találta magát.

Szettjeiben a techno és az electro legkülönbözőbb ágai jelennek meg. Általában tiszta, mondhatni, bájos hangzásvilág jellemzi, amelyet néha meglepetésszerűen megtör egy-egy húzósabb darabbal. Jelenleg saját csapatával egy bécsi partysorozatot futtat. A warmupért Hella és Lynda Kais, a hajnali levezetésért pedig Monique és Yngoma lesz a felelős.

A harmadik, vagyis az ipari-dark termet Sis, a pszihedelikus négynegyed feminája fémjelzi. Vigyori fullon és a lágy progresszív ütemek, elektro-indusztriál és ipari techno egy igazi újvonalas, uv-csővel és műrasztával virító cybergoth keze alól. A megannyi műfajt kipróbáló Tulip pedig ezúttal psy-industrial-ebm nyalánkságokkal készül.

A péntek éjszakai ChiXX With DisXX 2 nőnapi rendezvényre lányoknak egy, fiúknak két darab ezres a belépő a K2-be.

party.[origo].hu

Miss Tick a Batofaron, Párizsban

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről