A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
Vágólapra másolva!
Kettészakadhat a mezőny a férfi vízilabda-bajnokságban, ezt jelzik a nagy különbségű győzelmek. A negyedik fordulóban még a rangadónak minősített BVSC-FTC találkozó is négygólos vasutas sikert hozott.

Már csak a Honvéd és a Vasas áll pontveszteség nélkül a férfivízilabda-bajnokságban. A hét végén a Vasas Egerben bemutatózott, s Varga Tamás egyedül több gólt lőtt, mint a házigazdák összesen. A Domino-BHSE-re sem várt nehezebb feladat a KSI ellen, s kilencgólos különbséggel nyert.

A forduló előtt a mezőny harmadik veretlenje az FTC volt. Így, múlt időben, mert a BVSC ellen kikapott. És nem is nagy csatában. Gerendás György erre a találkozóra már vízbe küldte az eddig pihentetett Szécsit, s a válogatott kapus visszatérése jó hatással volt az előző három meccsből mindössze egyet nyerő BVSC-re. Mészáros vezető góljára a ferencvárosi Nyéki még válaszolt, de Ibolya, majd újfent Mészáros lövése nyomán már kétgólos volt a BVSC előnye. A Fradi ezután csak kapaszkodott ellenfele után - sikertelenül.

Eredmények:
Tatabánya - Szolnok 11-12
Szentes - ÚTE 10-6
KSI - Honvéd 5-14
Eger - Vasas 3-11
OSC - Szeged 7-10
BVSC - FTC 9-5

Erdei Tamás

Korábban:

A BVSC nyerte a fővárosi rangadót

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!