A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Élő:
Vágólapra másolva!
A magyar női kézilabda-válogatott első ránézésre egy remek meccsel kezdte meg szereplését a párizsi olimpián. A Mediaworks közös podcastjában azonban rögtön éles vita alakult ki, hogy félig üres vagy félig teli van-e az a bizonyos pohár a 3 gólos vereség után az olimpiai vagy világbajnoki címvédő ellen.

A magyar női kézilabda-válogatott helyenként talán még a legvérmesebb szurkolói reményeket is túlszárnyalva játszott egy izgalmas, jó mérkőzést a házigazda és csöppet sem mellékesen olimpiai és világbajnoki címvédő franciák ellen. A három gólos vereség valóban olyan, ami miatt nem kell szégyenkeznie a magyar csapatnak és Golovin Vlagyimir kapitánynak is igaza, van, amikor azt mondja, hogy emelt fővel jöhettek le a pályáról a mieink.

Az összkép azonban ennél sokkal árnyaltabb és erre az Origo sport rovatának Párizsban tartózkodó vezetője, Lantos Gábor hívta fel a figyelmet, felkészítve a szurkolókat arra is, hogy vasárnap reggel 9 órától egy kőkemény, már-már élet-halál meccs vár Klujber Katrinékra. Az optimista oldalt képviselő Novák Miklós és Edvi László szerint viszont a csütörtök esti meccs nagyon jó alapot jelenthet ahhoz, hogy a magyar válogatott teljesítse célkitűzését, és bejusson a negyeddöntőbe.

A beszélgetést itt nézheti végig:

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!