A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lothar Matthaus elárulta, milyen teljesítményt vár a német válogatottól az Eb-n

matthaus lothar
22 September 2018, North Rhine-Westphalia, Gelsenkirchen: Soccer: Bundesliga, FC Schalke 04 - Bayern Munich, 4th matchday in the Veltins Arena. SKY expert Lothar Matthäus is about to play on the sidelines. Photo: Guido Kirchner/dpa - WICHTIGER HINWEIS: Gemäß den Vorgaben der DFL Deutsche Fußball Liga bzw. des DFB Deutscher Fußball-Bund ist es untersagt, in dem Stadion und/oder vom Spiel angefertigte Fotoaufnahmen in Form von Sequenzbildern und/oder videoähnlichen Fotostrecken zu verwerten bzw. verwerten zu lassen.
Vágólapra másolva!
A német labdarúgólegenda, Lothar Matthäus bízik abban, hogy a német válogatott elődöntőbe jut a pénteken rajtoló, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.
Vágólapra másolva!

A korábbi magyar szövetségi kapitány - aki szakkommentátor lesz a kontinensviadal alatt - elmondta, a csapatban van összetartás, öröm, és alapvetően bízik az elődöntős szereplésben.

A németek mindhárom csoportmeccsüket Münchenben, azaz hazai környezetben játsszák: jövő hét kedden a világbajnok francia, jövő szombaton a címvédő portugál, majd június 23-án a magyar válogatott lesz az ellenfél a bajor fővárosban.

Lothar Matthaus sokat vár a német válogatottól az Eb-n Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Guido Kirchner

A 150-szeres válogatottsággal német rekorder Matthäus szerint nem gond, hogy múlt szerdán a dánok elleni 1-1-re végződött felkészülési mérkőzésen látványosan összeszólalkozott Joshua Kimmich és Leroy Sané, akik ráadásul a Bayern Münchennél is csapattársak.

- jegyezte meg a 60 esztendős Matthäus.

Hozzátette: korábban is voltak ilyen jellegű surlódások a csapatban a Bayernnél, ez nem szokatlan. Régebben közte és Jürgen Klinsmann vagy Karl-Heinz Rummenigge és Uli Hoeness között is akadtak nézeteltérések.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!