A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Marcus Rashford szerint Anglia történelmet írhat, ha megveri Németországot az Eb-nyolcaddöntőben

Horizontal
A fiatal játékos újra formába lendülne
Vágólapra másolva!
Az angolok játékosa, Marcus Rashford szerint örökre beírják a nevüket a futball történelemkönyvébe, ha az Európa-bajnokság legjobb tizenhat csapata közül Anglia kiejti Németországot az idei kontinenstornán.
Vágólapra másolva!

A Guardian cikke felidézte az 1996-os elődöntőt, ahol az angolok jelenlegi szövetségi kapitánya, Gareth Southgate kihagyta a sorsdöntő tizenegyest a németek elleni meccsen.

Az angolok játékosa, Marcus Rashford szerint a rossz emlékek ellenére Anglia egy szemernyi félelmet sem fog mutatni a Wembley-ben Németország ellen.

- mondta el a fiatal játékos.

A fiatal játékos újra formába lendülne Forrás: AFP/Matt Dunham

A Manchester United támadója - aki eddig csak csereként kapott lehetőséget a kontinensviadalon - november óta bajlódik a vállával.

- fogalmazott a 23 éves játékos, hozzátéve: nem tudja, mennyi kihagyást jelentene az esetleges beavatkozás. Rashford a szezon vége felé formahanyatlással küzdött, klubja utolsó tíz meccsén mindössze egy gólt szerzett, és saját bevallása szerint az Eb-n sincs a legjobb állapotban.

- mondta el Rashford.

- zárta le mondandóját a fiatal csatár.

Az angolok a magyarok csoportjából továbbjutott németekkel játszanak az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, jövő kedden, a londoni Wembley Stadionban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!