A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Focimeccsre ennél tökéletesebben még senki nem tippelt

Törökország - Olaszország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, A csoport, Stadio Olimpico, Róma, 2021.06.11., Merih Demiral
ROME, ITALY - JUNE 11: Merih Demiral of Turkey scores an own goal for Italy's first goal during the UEFA Euro 2020 Championship Group A match between Turkey and Italy at the Stadio Olimpico on June 11, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Andrew Medichini - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A sportfogadás cudar egy dolog, mert bármennyire is érti az ember az adott sportot, annyira sok az egyenletben a változó, hogy könnyen borulhat az előzetes papírforma. És mégis van, amikor megtörténik a csoda.
Vágólapra másolva!

Egy VaneJuice felhasználói néven twitterező leccei olasz szurkoló pénteken délelőtt saját oldalán tippelt az esti olasz-török meccsre. Az, hogy viszonylag nagy különbségű olasz győzelmet tippelt, szinte természetes. Az, hogy eltalálta a két olasz gólszerzőt, a válogatott két legjobb formában lévő csatárának, Ciro Immobllének és Lorenzo Insignének a személyében, szintén elfogadható. De az, hogy harmadiknak beírta Merih Demiral öngólját, az látnoki képességekre vall.

Mióta felkapta a tökéletes tippet a világ sportsajtója, elég szépen pörög VaneJuice oldala, ő pedig már jelezte is, hogy amint kap 100 lájkot az egyik posztjára, közzéteszi a következő tippjét. Feszülten várjuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!