Cristiano Ronaldo megint nagyképűsködött

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PRESS CONFERENCE LOGO
Portugal's forward Cristiano Ronaldo gives a press conference at Shahaniya Sports Club in Al Samriya, northwest of Doha, on November 21, 2022 during the Qatar 2022 World Cup football tournament. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
A portugál válogatott megtartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját a katari focivébén, és az újságírók általános meglepetésére nem más, mint Cristiano Ronaldo lépett be a terembe.
Vágólapra másolva!

Napi hírfolyamunkban mi sem mentünk el szó nélkül a meglepődött kolléganő mellett, aki biztos, hogy nem a sportág egyik legnagyobb világsztárjára számított kezdésként Fernando Santos csapatából. Pláne, hogy a portugálok csak csütörtökön kezdik meg a szereplésüket, amikor Ghána lesz az ellenfelük.

De lássuk, miket mondott Cristiano Ronaldo! A portugál először is megkérte az újságírókat, hogy a jövőben ne kérdezgessék róla a csapattársait, hanem "kérdezzék őket a világbajnokságról."

Ezt még megtoldotta azzal, nyilván a rengeteg indulatot kiváltó, klubját a Manchester Unitedet igen rossz színben feltüntető interjú kapcsán, hogy "Nem érdekel, mit gondolnak erről. Akkor beszélek, amikor akarok."

- mondta a kritikákra.

Ronaldo azt is elárulta, hogy mi volt az internetet pillanatok alatt bejáról fotó hátterében, amikor a portugál válogatott edzőtáborába megérkezve látványosan nem örült neki manchesteri klubtársa, Bruno Fernandes:

"Igen, valamikor a múlt héten játszottunk. Késett a gépe, én pedig megkérdeztem tőle, hogy na mi van, hajóval jöttél?" - mondta az ezek szerint viccelődni is tudó Ronaldo.

A portugál sztárral kapcsolatban nem titok, hogy szeret győzni. De vajon egy vb-győzelem elhallgattatná az őt kritizálókat?

"Nem érdekel ez sem.

Egyesek jobban kedvelnek, mások kevésbé. De ez ugyanígy van minden mással az életben. Ez normális."

Ronaldo azt is elmondta, nem áll szándékában bárkinek bármit is bizonyítani.

"Ha 37 évesen és 8 hónaposan még bármit bizonyítanom kellene, elkezdhetnék aggódni. Mindazok után, amit már elértem, meg lennék lepve, ha így lenne. Viszont évről évre meg kell mutatnom, hogy ki is vagyok én."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről