Hatalmas gólokkal nyert a Real Madrid a bajnokságban - videó

fbl Horizontal
Real Madrid's Uruguayan midfielder Federico Valverde (L) celebrates with teammates after scoring his team's third goal during the Spanish League football match between Real Madrid and SD Huesca at the Alfredo Di Stefano stadium in Valdebebas, northeastern Madrid, on October 31, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a Real Madrid a Huesca csapatát fogadta. A mérkőzést a hazaiak nyerték 4-1-re.

A mérkőzésen az első félidő utolsó öt percében a hazaiak megszerezték az első, majd nem sokkal később a második gólt is.

Előbb a 40. percben Hazard lőtt távolról egy óriási gólt. A belga válogatott támadó utoljára több mint egy éve, 2019. október 5-én talált be a bajnokságban a Real színeiben, akkor a Granada ellen volt eredményes a korábban különböző sérülésekkel bajlódó játékos.

Majd a félidő végén Benzema volt eredményes egy jó baloldali beadást követően közvetlen közelről.

A felek így 2-0-s eredménnyel mehettek el a szünetre. A második 45 percben is a Madrid volt az aktívabb, és rögtön a 9. percben Valverde révén három gólra növelte az előnyét a meccsen.

Az utolsó negyedórára fordulva a Huesca belőtte a szépítő találatát Ferreirónak köszönhetően.

Itt még nem volt vége a mérkőzésnek, Benzema a 90. percben egy szépen kidolgozott akció végén belőtte saját maga második, csapata negyedik gólját a meccsen. Ráadásul a 32 éves csatár még egy gólpasszt is jegyzett a mérkőzésen.

A Real Madrid ezzel a 4-1-es győzelemmel jelenleg vezeti a La Ligát.