Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is megjelent szombat este Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelyén, ahol egy hatalmas bulival igyekezett maga mögött hagyni az Európa-bajnokságot, ahol Marco Rossi együttese nem jutott túl a csoportkörön.

Miután eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jut tovább az Eb-csoportköréből, Szoboszlai Dominik két nap után megtörte a csendet és a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak. A magyar válogatott csapatkapitánya megköszönte a szurkolóknak a biztatást, és azt ígérte, mennek tovább, mert "nagy dolgok várnak még ránk". 

Scotland v Hungary - EURO 2024
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya
Fotó: Anadolu via AFP

Szoboszlai a budapesti éjszakában bulizott

Vélhetően a hosszú idény fáradalmait a legértékesebb magyar futballista nyaralással igyekszik majd kipihenni, de kikapcsolódás gyanánt előbb belevetette magát a budapesti éjszakába. A Magyar Nemzet ugyanis kiszúrta, hogy az Eb-t egy gólpasszal záró Szoboszlai szombaton az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen tűnt fel, amiről az ismert DJ, Hypeman Ali osztott meg egy közös képet a Liverpool sztárjával Instagram-sztoriban.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik a szombat este hangulatfelelősével, Hypeman Alival bulizott
Fotó:  Fotó: Instagram/hypemanali

A magyar válogatott az Európa-bajnokság A csoportjának 3. helyén végzett, majd a riválisok számunkra kedvezőtlen eredményei miatt a nyolcaddöntőről lemaradt, ami csak az F csoport utolsó meccsei után derült ki. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről