A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában hétfőn elkészítette a labdarúgó Konferencia-liga selejtező harmadik fordulójának sorsolását, melyben három magyar csapat volt érdekelt.

Az Európa-liga selejtezőjének első körében búcsúzott Paks - amely a ciprusi AEK Larnacát fogadja a Kl második fordulójában - továbbjutása esetén a szerb Radnicki és a montenegrói Mornar csatájának a győztesével találkozik. Az MTI kiemeli, hogy a párharcot otthon kezdené Bognár György együttese.

BÖDE Dániel
A Paks a szerb Radnicki és a montenegrói Mornar csatájának a győztesével találkozik
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Puskás Akadémiának jó eséllyel nem kell pályára lépnie a második körben, ugyanis ukrán riválisát, a Dnyiprót várhatóan kizárják a sorozatból. Így a felcsúti gárda a harmadik fordulóban a moldovai Zimbru Chisinau és az örmény Ararat-Armenia párharcának a győztesével találkozik majd, és idegenben kezd.

A Fehérvár FC-re az azeri Szumgajit elleni párharcot követően, a harmadik fordulóban a ciprusi Omonoia FC és a georgiai Torpedo Kutaisi összecsapásának a győztese várna.

A Konferencia-liga 36 csapatos főtábláján - a Bajnokok Ligájához és az Európa-ligához hasonlóan - ligarendszerben játszanak majd a csapatok.

A sorozat fináléját május 28-án Wroclawban rendezik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!